Wildeman Storage & Logistics

Wildeman Storage & Logistics

Wildeman Storage & Logistics houdt zich bezig met op- en overslag en logistiek van ongevaarlijke en gevaarlijke stoffen. Gevestigd op het Chemie Park Delfzijl zorgt dit jonge bedrijf voor veilige en snelle opslagmogelijkheden voor de bedrijven op het Chemie Park, maar ook daarbuiten.

De opslag van ongevaarlijke stoffen bestaat bijvoorbeeld uit grondstoffen, verpakkingen, eindproducten en machineonderdelen. Met opslag van gevaarlijke stoffen kan de hele logistieke keten voor klanten uitgevoerd en beheerst worden.

Het bedrijf werkt aan een volwaardige opslagloods die ook aan alle veiligheidseisen voor de opslag van gevaarlijke stoffen voldoet. Dat houdt in dat de loods is voorzien van een adequate brandblusinstallatie en dat de benodigde preventieve en repressieve maatregelen zijn getroffen. Deze opslagmogelijkheid is eind 2016 gereed. Eind 2016 wordt Wildeman Storage & Logistics BRZO-plichtig.

Nieuws

J. Wildeman Storage & Logistics breidt uit op Chemie Park Delfzijl
J. Wildeman Storage & Logistics in oktober van start
J. Wildeman Storage & Logistics vestigt zich op Chemie Park Delfzijl

Vacatures
Op dit moment zijn er geen vacatures.

Contact
Wilt u meer weten over opslagmogelijkheden en logistieke diensten van J. Wildeman Storage & Logistics?  Neem dan een kijkje op de website van Wildeman Storage & Logisticsof neem contact op:
Tel.: +31617710545
info@wildeman-sl.nl