Derde Operator AUB

5 oktober 2017 AkzoNobel Delesto

Wij zoeken een slimme, kritische operator met minimaal AOT/REWIC die zich verder wil ontwikkelen als medeverantwoordelijke voor de levering van onmisbare utilities als stoom, elektriciteit, koelwater en lucht aan diverse grote bedrijven op het chemiepark Delfzijl.

Je werkt als derde operator in continudienst in een ploeg en rapporteert aan de wachtchef. Ook al heb je een goede technische opleiding en operationele ervaring, je zult in het begin vooral onze processen moeten leren kennen. Daarvoor kun je terugvallen op je meer ervaren collega’s, die je met veel plezier wegwijs maken en aangeven wat extra aandacht nodig heeft. Je start en stopt units, installaties e.d. en zorgt voor het in- en uitblokken en veiligstellen van installatiedelen. Je voert controlerondes uit en regelt eventueel, in overleg met de controlekamer, de installaties bij. Veiligheid is hierbij het sleutelwoord. Je zorgt voor de bemonstering van processtromen en neemt na analyse de benodigde actie, indien nodig in overleg met de wachtchef.

Jouw team zorgt voor een veilige, betrouwbare levering van onze utilities aan onze klanten, zodat die ongestoord hun processen kunnen draaien. Dit betekent ook dat je veel met de collega’s van klantzijde zult overleggen om zaken optimaal af te stemmen.

Bekijk de vacature
Terug naar overzicht
Chemie park nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alles rond Chemie Park Delfzijl?