Maintenance Engineer

12 maart 2018 Delamine

Delamine in Delfzijl – een joint venture van AkzoNobel met het Japanse Tosoh Corporation - is ’s werelds grootste fabriek voor de productie van ethyleenaminen, en al bijna 35 jaar technisch toonaangevend. Wij produceren grondstoffen voor onder meer wegenbouw, gezondheidszorg, verven en lakken, schonere verbranding van benzine maar ook voor gebruik in theezakjes en tissues. Wij willen zo veilig en efficiënt mogelijk werken, steeds met respect voor mens en omgeving. Voor de afdeling onderhoud zijn wij op zoek naar een HTS-er werktuigbouwkunde met ervaring op het gebied van installatiebeheer en equipment engineering in de procesindustrie voor de functie van Maintenance Engineer.

Maintenance engineer in een uitdagende, groeiende procesomgeving 
 
Bachelor met werktuigbouwkundige achtergrond draagt bij aan het verder optimaliseren  van  het onderhoud aan onze assets en de realisatie van nieuwbouw projecten en modificatie initiatieven in onze productie locatie.

lees meer
Terug naar overzicht
Chemie park nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alles rond Chemie Park Delfzijl?