(Senior) Process Engineer Energy

12 maart 2018 AkzoNobel Delesto

Binnen het Chemie park Delfzijl (een BRZO-bedrijf) is de afdeling Energy & Utilities verantwoordelijk voor de levering van stoom, elektriciteit, koelwater, deminwater, drinkwater, proceswater en instrumentenlucht aan een zestal productiebedrijven. Ter versterking van de afdeling zijn wij nu op zoek naar een ervaren WO/HBO-ingenieur Werktuigbouwkunde, Fysische of Procestechnologie als Run Plant Engineer Energy

WO/HBO-ingenieur als verantwoordelijke voor veiligheid en continuïteit van de energie- en utiliteitsvoorzieningen van de chemische producenten op het Chemie Park Delfzijl.
 
Operationeel onderzoek en trouble shooting, waarborging QHSE en efficiency, veiligheidsstudies en functionele expertise voor projecten… een breed takenpakket in engineering bij dé stoom-, stroom-, water- en luchtleverancier van het Chemie Park Delfzijl.
 

lees meer
Terug naar overzicht
Chemie park nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alles rond Chemie Park Delfzijl?