Procestechnoloog Delamine Specialty Chemicals, Fulltime

3 mei 2018 Delamine

Delamine in Delfzijl – een joint venture van AkzoNobel Speciality Chemicals met de Japanse Tosoh Corporation - is al ruim 35 jaar technisch toonaangevend producent van een brede range ethyleenaminen. Wij produceren grondstoffen voor onder meer wegenbouw, gezondheidszorg, verven en lakken, schonere verbranding van benzine maar ook voor sterkere theezakjes en tissues. Wij willen zo veilig en efficiënt mogelijk werken, steeds met respect voor mens en omgeving. De afdeling Systems & Changes werkt aan het verbeteren van het productieproces en de installaties en beheert de technische basisdocumentatie. Ter versterking van deze afdeling zijn wij op zoek naar een gemotiveerde en kwaliteitsgerichte Procestechnoloog

Responsibility
Resultaatgerichte teamspeler voor optimalisatie van innovatieve chemische processen.

Chemisch Technoloog met ruime relevante ervaring als vakdeskundige, voortrekker, ondersteuner én manager van multidisciplinaire verbeter- en investeringsprojecten.

lees meer
Terug naar overzicht
Chemie park nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alles rond Chemie Park Delfzijl?