Maintenance Engineer, Fulltime

7 mei 2018 Delamine

Delamine in Delfzijl – een joint venture van AkzoNobel met het Japanse Tosoh Corporation - is ’s werelds grootste fabriek voor de productie van ethyleenaminen, en al bijna 35 jaar technisch toonaangevend. Wij produceren grondstoffen voor onder meer wegenbouw, gezondheidszorg, verven en lakken, schonere verbranding van benzine maar ook voor gebruik in theezakjes en tissues. Wij willen zo veilig en efficiënt mogelijk werken, steeds met respect voor mens en omgeving. Zie ook www.delamine.com. Voor de afdeling onderhoud zijn wij op zoek naar een HTS-er werktuigbouwkunde met ervaring op het gebied van installatiebeheer en equipment engineering in de procesindustrie voor de functie van Maintenance Engineer.

About AkzoNobel
Wereldwijd vertrouwen industrieën op onze essentiële chemieproducten bij de productie van alledaagse producten zoals papier, kunststoffen, bouwmaterialen en artikelen voor persoonlijke verzorging. Voortbouwend op de toewijding van onze medewerkers en onze gezamenlijke inzet voor veiligheid, duurzaamheid en open innovatie, hebben we een bedrijf van wereldklasse gevestigd, waarbij we sterke samenwerkingsverbanden hebben opgebouwd met onze klanten. Wij zijn in meer dan 80 landen actief, en tot onze portfolio van toonaangevende merken behoren namen als Eka, Dissolvine, Trigonox en Berol.

Responsibility
Maintenance engineer in een uitdagende, groeiende procesomgeving 
 
Bachelor met werktuigbouwkundige achtergrond draagt bij aan het verder optimaliseren  van  het onderhoud aan onze assets en de realisatie van nieuwbouw projecten en modificatie initiatieven in onze productie locatie.

Je hebt als maintenance engineer drie hoofdtaken, te weten:

lees meer
Terug naar overzicht
Chemie park nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alles rond Chemie Park Delfzijl?