Reliability Engineer

28 juni 2018 Nouryon MCA Nouryon Delesto Nouryon MEB Nouryon Salt

AkzoNobel Specialty Chemicals is een van ’s werelds belangrijkste producenten van chemicaliën. Onze productenrange omvat onder andere cellulosespecialiteiten, chelaten, ethyleenamines, metaalalkylen, micronutriënten, organische peroxiden, polysulfiden, herbruikbare poederpolymeren en zwavelderivaten. Deze chemicaliën vind je terug in producten die iedereen overal ter wereld gebruikt. Onze fabrieken in Delfzijl zoutbedrijf, enegiebedrijf, een chloorbedrijf en een monochloorazijnzuur fabriek . De laatste 2 zijn BRZO bedrijven. In alle bedrijven zijn in meer of mindere mate ATEX-bedrijf. De afdeling Maintenance Engineering werkt in dagdienst en is verantwoordelijk voor het vaststellen van het juiste onderhoud aan en reparatie en nieuwbouw van installaties, apparaten, constructies en civiele werken. Voor een substantiële en geconsolideerde bijdrage aan de kwaliteit van onze maintenance processen zijn wij nu op zoek naar een getalenteerde ingenieur (WTB) met aantoonbare kennis van verbeterprocessen voor de functie van Reliability Engineer

Responsibility
HBO/WO-ingenieur met visie op proces improvement maakt een carrière met het continu verbeteren van onze onderhoudsactiviteiten.  
Jouw ideeën over de inrichting en uitvoering van onderhoudsprocessen en continuous improvement als basis voor de verdere ontwikkeling van onze kwaliteit, veiligheid en installatiebeschikbaarheid tegen lagere kosten.

Je krijgt een behoorlijk brede taak: het ontwikkelen en implementeren van een proces van continue verbetering van het onderhoud, met als uiteindelijk doel maximale installatiebeschikbaarheid tegen de laagst mogelijke kosten. En dit bij een organisatie met een maintenance- en investeringsbudget van circa €50 mln. Er valt dus wat te winnen. We zijn eigenlijk op zoek naar iemand die tijdens zijn of haar studie, stage en werk een visie heeft ontwikkeld op continuous improvement van technische processen en die deze visie kan omvormen tot de praktische toepassing in onze maintenance-praktijk. Je bepaalt samen met collega's de onderhoudsfilosofie, evalueert en valideert onderhoudsconcepten en schrijft verbetervoorstellen (daarbij horen ook de voorstellen voor vervangingsinvesteringen in kader van asset intrrity). Ook zit je FMECA- en eventueel ook RCA-sessie voor en onderzoek je de oorzaken van ongevallen, incidenten en 'near misses'. Als adviseur van de manager TD rapporteer je over jouw analyse van performance indicators en lever je ondersteuning bij het opstellen van het budget. Ook lever je de data aan voor de maandelijkse MT-rapportage en verzorg je jaarlijkse trendanalyses rond onderhoudskosten en beschikbaarheid. Vanzelfsprekend werk je altijd strikt volgens onze HSE&S procedures.

Job requirements / Candidate profile

 Jouw kwaliteiten
• HBO of Academische opleiding, bij voorkeur in WTB, liefst aangevuld met relevante ervaring
• Kennis van maintenancemethodieken en veiligheidsvoorschriften van productie-installaties;
• Thuis in projectorganisaties, projectmanagement en logistieke processen;
• Uitstekende kennis van de Nederlandse en de Engelse taal in woord en geschrift.
 
Ons aanbod
Je hebt bepaalde ideeën over onderhoudsprocessen en continuous improvement en wilt die graag in de praktijk brengen op het allerhoogste niveau. Wij bieden je die kans, bij een professionele organisatie waar veel ruimte is voor initiatieven ter verbetering vanuit alle niveaus. Blijk je inderdaad een talent te zijn op dit gebied, dan liggen er natuurlijk zeer interessante doorgroeimogelijkheden binnen onze enorme internationale organisatie. De arbeidsvoorwaarden zijn prima geregeld.
 
Jouw reactie
Neem voor meer informatie contact op met Jacquelien Huisman, Talent Resourcing, telefoonnummer (088) 0106789 # 3. Je sollicitatie ontvangen we graag via onze website www.akzonobel.nl/careers, referentie. Een pre-employment screening kan onderdeel vormen van de selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacatureplaatsing wordt niet op prijs gesteld.

Interesse? Solliciteer!
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Talent Resourcing, tel. +31 (0)88 010 67 89, optie 3. Solliciteren kan bij ons alleen online met referentie 180000RX.

Extra information

Terug naar overzicht
Chemie park nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alles rond Chemie Park Delfzijl?