Procesoperator

30 juli 2018 Avantium

Avantium’s Zambezi project heeft als doel om 2e generatie biomassa om te zetten in suikers en lignine. De volgende stap in het project is om een Pilot Plant te realiseren, waarmee het het proces op een grotere schaal gevalideerd kan worden. Deze fabriek wordt in Delfzijl op het Chemiepark gebouwd. Wij zoeken daarom procesoperators die deze reis, van bouwen tot en met productie, mee willen maken.

Functieprofiel
De Procesoperator bedient de Pilot Plant in ploegendienst en zorgt ervoor dat de HSE en gestelde kwaliteitseisen worden behaald. De Operator voert de afgesproken experimenten uit in de Pilot Plant. Waar mogelijk geeft hij/zij aan waar het proces verbeterd kan worden om zodoende samen met de lijnverantwoordelijke te komen tot een geoptimaliseerd proces. 
 
Wat ga je doen?
• Starten en bedienen van verschillende installatieonderdelen waarbij de veiligheid en kwaliteit goed in het oog gehouden worden (in 24/7 diensten),
• samenwerken met Process Development teams voor het valideren en verbeteren van gepatenteerde technologie op Pilot Plant schaal en het uitvoeren van opschalingen,
• Samenwerken met de pilot plant staf om de prestaties van de plant voortdurend te verbeteren,
• bijdragen aan het groeiende operationele team in een multi-disciplinaire en zelflerende organisatie,
• het verkrijgen van additionele vaardigheden en expertise voor de dagelijkse handelingen in de fabriek.
Functieeisen
Om deze functie goed in te vullen moet je ervaring hebben als procesoperator. Omdat wij alles moet bouwen is flexibele houding en berheidheid om in verandering mee te gaan belangrijk. 
Heb jij?
• MBO 4 procestechniek werk- en denk niveau,
• ervaring met pilot plant werkzaamheden en/of ervaring met opstarten van chemische fabriek(en),
• ervaring met werken volgens veiligheidsvoorschriften, 
• team-speler houding en uitstekende communicatieve vaardigheden,
• stressbestendigheid.
 
Wat wij je bieden
Een uitdagende rol in onze Pilot Plant in Delfzijl. Het betreft een fulltime vacature, welke eerst in dagdienst is en na de opstart in ploegen. De Pilot Plant wordt volgende jaar gebouwt en jij krijgt de kans om vanaf het begin mee te doen. Bij Avantium kun je een verschil maken door samen te bewijzen dat de ‘sky is the limit’ is. Als kleine organisatie moedigen we mensen aan om verder dan het voor de hand liggende te kijken om onze doelen te bereiken. 
 
Bij interesse
Geïnteresseerd in de functie? Laat het ons weten door het aanvragen via het online sollicitatieformulier. Voor vragen kan jij contact opnemen met de Plant Manager Ronny Pals op telefoonnummer 06-25769293 / ronny.pals@avantium.com.
Terug naar overzicht
Chemie park nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alles rond Chemie Park Delfzijl?