Projectleider A (portfoliomanager), Fulltime

14 september 2018 Nouryon MCA Nouryon Delesto Nouryon MEB Nouryon Salt

Zo'n 50 complete multidisciplinaire projecten van A tot Z coördineren, heb jij daar de juiste bagage voor? Deze HBO/WO projectmanager pakt complete engineering- en investeringsprojecten aan in onze moderne chemische productieplants en energiecentrale. Afwisseling, verantwoordelijkheid en de perfecte kans om een volgende stap in je loopbaan te zetten.

Iedereen gebruikt dagelijks onze industriële chemicaliën via producten als auto’s, medicijnen, textiel en desinfecteermiddelen. Ze zijn dan ook onmisbaar in de bouwwereld en de chemische, wasmiddelen-, voedingsmiddelen-, papier- en kunststofindustrie. AkzoNobel Industrial Chemicals is de grootste Europese producent van vacuümzout, en een van de marktleiders in chloor, loog en chloorderivaten als monochloorazijnzuur (MCA), chloormethaan en metaalzouten.
De Multi-site Delfzijl telt twee chemische plants met hoog risicoprofiel, een grote vacuümzout-fabriek en een energiecentrale. Binnen de afdeling Site Asset Management, Projects & Turnarounds is behoefte aan versterking met een stevige HBO/WO'er als
 
Project Portfolio Manager


Wereldwijd vertrouwen industrieën op onze essentiële chemieproducten bij de productie van alledaagse producten zoals papier, kunststoffen, bouwmaterialen en artikelen voor persoonlijke verzorging. Voortbouwend op de toewijding van onze medewerkers en onze gezamenlijke inzet voor veiligheid, duurzaamheid en open innovatie, hebben we een bedrijf van wereldklasse gevestigd, waarbij we sterke samenwerkingsverbanden hebben opgebouwd met onze klanten. Wij zijn in meer dan 80 landen actief, en tot onze portfolio van toonaangevende merken behoren namen als Eka, Dissolvine, Trigonox en Berol.

In deze functie leid je van initiatief tot en met evaluatie tegelijkertijd meerdere middelgrote en kleinere multidisciplinaire investeringsprojecten (circa 50 per jaar). Zo beheer je zelfstandig een projectportfolio met een totaal budget van circa 12 miljoen. Zoals gezegd ben je betrokken bij het complete traject. Dat begint met pre-projectstudies en het opstellen van projectspecificaties in nauw overleg met de opdrachtgevers, die je adviseert over financiële aspecten, omvang en samenstelling van het projectteam, toe te passen technieken en haalbaarheid. Je helpt het projectteam samenstellen en eventueel expertise van derden inhuren, bewaakt de voortgang en de kwaliteit en natuurlijk het budget. Bij dit alles houd je terdege rekening met QHSE-aspecten, waarbij veiligheid altijd dé prioriteit is. Je geeft leiding aan projectteams in verschillende samenstelling en rapporteert aan de Manager Projects & Turnarounds.

lees meer
Terug naar overzicht
Chemie park nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alles rond Chemie Park Delfzijl?