Process Engineers

6 april 2019 Nouryon MCA Nouryon Delesto Nouryon MEB Nouryon Salt

Nouryon Specialty Chemicals is op zoek naar Process Engineers. Om een bijdrage te leveren aan de verdere vergroening van de chemie in de sterk geïntegreerde keten van bedrijven op het Chemie Park Delfzijl zoeken we mensen die met hart en hoofd willen werken aan de duurzame chemie van morgen.

Als Process Engineer ben je verantwoordelijk voor het monitoren, analyseren en verbeteren van de processen in een fabriek van Nouryon. Dit doe je onder andere met gegevens die je haalt uit het systeem van de fabriek. Doordat je diepgaande kennis hebt van het proces en de achterliggende chemische en natuurkundige verschijnselen, kun je problemen oplossen en kijk je waar de processen verbeterd kunnen worden of waar een nieuw ontwerp nodig is.

Daarnaast voer je ook veiligheidsstudies uit. Het aantal veiligheidsstudies is afhankelijk van het product dat in de fabriek - waar je verantwoordelijk voor bent - wordt verwerkt. Je kijkt samen met een multidisciplinair team waar mogelijke veiligheidsrisico's zitten en hoe deze kunnen worden opgelost.

https://player.vimeo.com/video/275605011?api=1&player_id=js-job-video-player&loop=1&autopause=0

Bekijk de vacature
Terug naar overzicht
Chemie park nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alles rond Chemie Park Delfzijl?