Teamleader maintenance (PPD)

13 november 2018 Teijin Aramid

Binnen de afdeling maintenance in Delfzijl zoeken wij een communicatief en technisch vaardige en gedreven:

Teamleader maintenance (PPD)
(40 uur per week)

Als teamleider maintenance bent u de maintenance manager van uw eigen fabriek. U rapporteert rechtstreeks aan de maintenance manager van de site.

De functie
• U stelt een jaarplan op en stemt deze af met de manager en andere afdelingen en zorgt dat deze volgens budget wordt uitgevoerd. U bent verantwoordelijk voor het maintenance budget en de realisatie van diverse onderhouds-, modificatie- en reparatiewerkzaamheden op werktuigbouwkundig-, elektrisch- en besturingstechnisch gebied;
• U geeft op inspirerende wijze leiding aan een groep van c.a 20 onderhoudstechnici en draagt zorg voor de naleving van de maintenance processen en QHSE voorschriften. U houdt functionerings- en beoordelingsgesprekken en brengt het team en het proces naar een hoger niveau;
• U onderhoudt contacten met diverse afdelingen van de fabriek, contractors en leveranciers en draagt zorg voor een doelmatige en efficiënte organisatie ten aanzien van systemen, werkprocessen, methodieken en financiële administratie;
• Als technisch stopleider bent u in staat grote onderhoudstops te coördineren, bewaken en evalueren.

Bekijk de complete vacature
Terug naar overzicht
Chemie park nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alles rond Chemie Park Delfzijl?