Procesoperator (fulltime, 5-ploegendienst)

17 december 2018 BioMCN

BioMCN B.V. is wereldwijd de eerste organisatie die hoogwaardige bio-methanol, een tweede generatie biobrandstof, in industriële hoeveelheden produceert en verkoopt. De ambitie is om in de toekomst de output van bio-methanol te verhogen om daarmee een bijdrage te leveren aan het verder vermijden van het gebruik van fossiele grondstoffen. BioMCN is onderdeel van de OCI groep en werkt hierbinnen als zelfstandige entiteit. Wij zijn inmiddels gestart met de voorbereidingen voor het opstarten van de tweede methanollijn waardoor onze productie wordt verdubbeld tot ruim 900.000 ton (bio)- methanol. Voor onze locatie in Farmsum zijn wij op zoek naar een: Procesoperator (fulltime, 5-ploegendienst)

De functie
Als procesoperator:

 •  Ben je verantwoordelijk voor de productie van (bio)-methanol en op termijn allround inzetbaar op beide fabrieken;
 •  Zorg je er, samen met je collega’s, voor dat het productieproces veilig en efficiënt verloopt en neem je deel aan proces verbeterteams;
 •  Staat veiligheid en kwaliteit centraal in al je handelen;
 •  Signaleer je procesafwijkingen en neem je daar gepaste actie op;
 •  Inspecteer je de technische staat van de installatie(delen);
 •  Assisteer je bij complexe onderhoudswerkzaamheden en projecten;
 •  Houd je toezicht op werkzaamheden die door toeleveranciers worden uitgevoerd.

De functie-eisen
Als procesoperator:

 • Heb je een afgeronde mbo-opleiding (AOT, procestechniek of VAPRO B). VAPRO C is een pré;
 •  Heb je bij voorkeur twee jaar relevante ervaring als operator in een industriële omgeving;
 •  Ben je communicatief vaardig, resultaatgericht en werk je graag in een professioneel en enthousiast team;
 •  Ben je bereid een interne opleiding te volgen.

Wat bieden wij?
Een leuke functie in een uitdagende werkomgeving waarin je een directe bijdrage kunt leveren aan het succes van onze organisatie. Bij BioMCN staan kwaliteit, flexibiliteit en professionaliteit voorop en ga je een grote mate van vrijheid, professionele zelfstandigheid en persoonlijke ontwikkeling ervaren. BioMCN heeft bovendien een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket.

Interesse?
Als jij ambitieus en bereid bent om in je eigen ontwikkeling te investeren, dan ben jij degene die we zoeken. Solliciteer direct via  sollicitatie@biomcn.eu. Meer informatie over BioMCN kun je vinden op: www.biomcn.eu. Heb je functie-inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met Klaas Koning, Operations Manager, telefoon: 088-6647715. De sluitingsdatum van deze vacature is 6 januari 2019.

Terug naar overzicht
Chemie park nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alles rond Chemie Park Delfzijl?