Senior Technician E/ I (Fulltime)

11 maart 2019 Delamine

Bij Delamine is plek voor een (Senior) E&I technicus in een uitdagende, groeiende procesomgeving. Een MBO'er met elektro-en instrumentatie ervaring, lost E/I verstoringen zelfstandig op en voert diverse correctieve en preventieve onderhoudstaken uit in onze productie installaties.

Delamine in Delfzijl – een joint venture van AkzoNobel met het Japanse Tosoh Corporation - is ’s werelds grootste fabriek voor de productie van ethyleenaminen, en al bijna 35 jaar technisch toonaangevend. Wij produceren grondstoffen voor onder meer wegenbouw, gezondheidszorg, verven en lakken, schonere verbranding van benzine maar ook voor gebruik in theezakjes en tissues. Wij willen zo veilig en efficiënt mogelijk werken, steeds met respect voor mens en omgeving.
Zie ook www.delamine.com

Voor de afdeling onderhoud zijn wij op zoek naar een MBO'er met ervaring in elektro en instrumentatie in de procesindustrie voor de functie van (Senior) Technician E/I.
 
Je belangrijkste verantwoordelijkheid als (Senior )Tec hnician E & I is het oplossen van verstoringen en het uitvoeren van correctief en preventief onderhoud op het gebied van E/I in onze productie installaties. Het gaat daarbij om bijvoorbeeld E/I systemen en -onderdelen, elektro- en instrumentatie installaties en elektronische apparatuur, zowel in conventionele systemen als in besturingen met PLC's en microprocessoren. Hierbij ligt het zwaartepunt bij het instrumentatie deel.

Je houdt rekening met deadlines, kwalitatieve oplevering van je werkzaamheden en, uiterst belangrijk in ons bedrijf, de naleving van onze QHSE-regels.
Je werkt in een team van technici W en E/I en wordt aangestuurd door de coördinator dagelijks onderhoud. Vanzelfsprekend kent de functie ook administratieve componenten.
Wij steken veel tijd en energie in innovatie en opleiding, dus als je optimalisatie-ideeën hebt of suggesties hebt, dan gaan we daar zeker samen mee aan de slag.

naar de vacature
Terug naar overzicht
Chemie park nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alles rond Chemie Park Delfzijl?