Procesoperators

6 mei 2019 Avantium

Avantium’s Mekong technologie is een éénstapsproces voor de productie van mono-ethyleenglycol (MEG) op milieuvriendelijke en duurzame wijze. Dit component kan worden gebruikt voor het maken van dagelijkse consumptiegoederen zoals PET- en PEF- kunststoffen en polyester textiel. Vandaag wordt meer dan 99% van MEG geproduceerd uit fossiele bronnen en wij geloven dat ons alternatief een enorm potentieel heeft wanneer het concurrerend in termen van kosten en kwaliteit geproduceerd wordt. De pilot plant wordt momenteel gebouwd naast onze DawnTM technologie plant. De volgende stap is het optimaliseren en opereren van de Pilot Plant, waarmee het proces op een grotere schaal gevalideerd kan worden. Wij zoeken daarom Process Operators die deze reis, van testfase tot en met productiefase, mee willen maken.

 

Wat ga je doen?

• Starten en bedienen van verschillende installatieonderdelen waarbij veiligheid en kwaliteit goed in het oog gehouden worden (in 24/7 diensten)

• samenwerken met Process Development teams voor het valideren en verbeteren van gepatenteerde technologie op Pilot Plant schaal en het uitvoeren van opschalingen

• samenwerken met de pilot plant staf om de prestaties van de plant voortdurend te verbeteren

• bijdragen aan het groeiende operationele team in een multi-disciplinaire en zelflerende organisatie

• het verkrijgen van additionele vaardigheden en expertise voor de dagelijkse handelingen in de fabriek

 

Functie-eisen

Deze functie past bij jou als je ervaring hebt als process operator en een flexible houding.

• MBO 4 procestechniek werk- en denkniveau

• ervaring met pilot plant werkzaamheden en/of ervaring met opstarten van chemische fabriek(en)

• ervaring met werken volgens veiligheidsvoorschriften

• team-speler houding en uitstekende communicatieve vaardigheden

• stressbestendigheid

 

Wat wij je bieden

Een uitdagende rol in onze Pilot Plant in Delfzijl. Het betreft een fulltime vacature, welke in ploegen middels zelfroosteren in een zelfsturend team wordt uitgevoerd. Bij Avantium kan je een verschil maken door samen te bewijzen dat ‘the sky, the limit’ is. Als kleine organisatie moedigen we mensen aan om verder te kijken dan het voor de hand liggende om onze doelen te bereiken.

 

Bij interesse

Geïnteresseerd in de functie? Laat het ons weten door te reageren met een motivatiebrief en CV naar johan.warta@avantium.com of recruitment@avantium.com. Voor vragen kan jij contact opnemen met de Site Manager Johan Warta op telefoonnummer 06 46799429 / johan.warta@avantium.com.

 

Terug naar overzicht
Chemie park nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alles rond Chemie Park Delfzijl?