Discipline Maintenance Engineer Electrical (fulltime)

24 juni 2019 Nouryon MCA Nouryon Delesto Nouryon MEB Nouryon Salt

Wij zijn op zoek naar een Discipline Maintenance Engineer Elektrotechniek; die vanuit een langetermijnvisie kan bijdragen aan de kwaliteit van de maintenance-processen en het optimaliseren van de integriteit en betrouwbaarheid van onze installaties.

HBO- of WO-engineer elektrotechniek voor boeiende en innovatieve maintenance-projecten
 
Iedereen gebruikt dagelijks onze industriële chemicaliën, via producten als auto’s, medicijnen, textiel en desinfecteermiddelen. Ze zijn dan ook onmisbaar in de bouwwereld en de chemische, wasmiddelen-, voedingsmiddelen-, papier- en kunststofindustrie. Nouryon Industrial Chemicals is de grootste Europese producent van vacuümzout, en een van de marktleiders in chloor, loog en chloorderivaten als monochloorazijnzuur (MCA), chloormethaan en metaalzouten. Binnen de maintenance-organisatie in Chemiepark Delfzijl is behoefte aan versterking met een elektrotechnisch ingenieur (HBO of WO) voor de functie Discipline Maintenance Engineer Elektrotechniek. 
 
Rapporterend aan de Engineering Manager word je medeverantwoordelijk voor de goede werking en de integriteit van de technische installaties. Het gaat in dit geval met name om MS distributie van 25 / 10 / 6 / 3 kV (verdeelsystemen & transformatoren), LS distributie : 690 V / 400 V (verdeelsystemen), Transformator-gelijkrichter units  (t.b.v. elektrolyse proces), Noodgeneratorsystemen; UPS-en, elektrische tracingsystemen, Frequentieregelaars en MS en LS elektromotoren. Je zet onderhoudsprogramma’s op inclusief passende analyses en effectieve follow-up. Verder draag je bij aan de kwaliteit van het onderhoudswerk op de (middel)lange termijn, onder meer door studies uit te voeren naar storingsfrequentie, onderhoudskosten en –methodieken en restlevensduurbepalingen. Je signaleert kansen tot verbetering en komt met concrete initiatieven om deze te verzilveren. Bij dit alles houd je scherp alle aspecten op het gebied van QHSE in het oog en grijp je proactief in als je eventuele risico's signaleert. In deze functie werk je nauw samen met de elektrotechnische dienst, productie, procestechnologie, QHSE, Finance & Control en ingenieursbureaus. Je bent als functioneel expert betrokken bij projecten, waarbij je meedenkt over scope-vorming & uitgangspunten, uitvoeringspakketten, tekeningen en oplevering van elektrische installaties.

 

lees de hele vacature
Terug naar overzicht
Chemie park nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alles rond Chemie Park Delfzijl?