Continuous Improvement Officer

6 juli 2019 Teijin Aramid

Teijin Aramid is een prachtig bedrijf om voor te werken en behoort tot de 25% best betalende organisaties van Nederland. Naast uitstekende voorwaarden, diverse opleidingsmogelijkheden en een collegiale, informele sfeer, gaat het om vooral om werken in een zeer uitdagend proces, het meest ingewikkelde productieproces van Nederland! Om dat proces te beheren, te optimaliseren en uit te breiden, zoeken wij de beste mensen, die met passie voor techniek bij ons willen werken. Vanuit Emmen werken wij met c.a. 700 enthousiaste collega’s aan de productie van Twaron. Twaron is uitgegroeid tot het para-aramideproduct bij uitstek voor fabrikanten die sterkere, lichtere en duurzamere producten willen leveren. Een fantastisch product!

Ter versterking van ons Continuous Improvement team zoeken wij een
 
Continuous Improvement Officer
Enthousiast, energiek en ondernemend
 
Als Continuous Improvement Officer ben je (mede) verantwoordelijk voor het initiëren en realiseren van het Continu Verbeter programma ‘KenZen’. Je ziet mogelijkheden ter verbetering en weet deze bij de stakeholders op de agenda te krijgen. De focus van deze rol ligt op het stimuleren en beïnvloeden van houding & gedrag en het uitwerken van Continuous Improvement doelstellingen op basis van strategische doelen van de organisatie. In deze functie rapporteer je aan de Manager Continuous Improvement. De standplaats is Emmen, je zult ook werkzaam zijn op onze locatie in Delfzijl.
 
Jouw rol

lees de hele vacature
Terug naar overzicht
Chemie park nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alles rond Chemie Park Delfzijl?