CSU-manager

6 juli 2019 Teijin Aramid

Teijin Aramid is een prachtig bedrijf om voor te werken en behoort tot de 25% best betalende organisaties van Nederland. Naast uitstekende voorwaarden,diverse opleidingsmogelijkheden en een collegiale, informele sfeer, gaat het om vooral om werken in een zeer uitdagend proces, het meest ingewikkelde productieproces van Nederland! Om dat proces te beheren, te optimaliseren en uit te breiden, zoeken wij de beste mensen, die met passie voor techniek bij ons willen werken. Vanuit Delfzijl werken wij met c.a. 350 enthousiaste collega’s aan de productie van Aramide, grondstof van Twaron. Twaron is uitgegroeid tot het para-aramideproduct bij uitstek voor fabrikanten die sterkere, lichtere en duurzamere producten willen leveren. Een fantastisch product!
 
Binnen de afdeling Engineering Delfzijl zoeken wij een accurate, proactieve, doortastende medewerker met goede communicatieve vaardigheden, die  binnen het Kagayaki projecteam (= expansie project tot 36 ktpa PPTA) verantwoordelijk is voor de CSU (Commissioning & Start-Up).  
 
In principe gaat het om een functie voor de duur van het project c.a 2 jaar, met een mogelijkheid tot vast dienstverband.
  
                                                                         CSU-manager
 
De functie
De CSU manager is verantwoordelijk voor de commissioning & start-up van het Kagayaki project.
 
De volgende taken maken onderdeel uit van de functie:

lees de hele vacature
Terug naar overzicht
Chemie park nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alles rond Chemie Park Delfzijl?