Teamleader Logistics

6 juli 2019 Teijin Aramid

Teijin Aramid is een prachtig bedrijf om voor te werken en behoort tot de 25% best betalende organisaties van Nederland. Naast uitstekende voorwaarden, diverse opleidingsmogelijkheden en een collegiale, informele sfeer, gaat het om vooral om werken in een zeer uitdagend proces, het meest ingewikkelde productieproces van Nederland! Om dat proces te beheren, te optimaliseren en uit te breiden, zoeken wij de beste mensen, die met passie voor techniek bij ons willen werken. Vanuit Delfzijl werken wij met c.a. 300 enthousiaste collega’s aan de productie van Aramide, grondstof van Twaron. Twaron is uitgegroeid tot het para-aramideproduct bij uitstek voor fabrikanten die sterkere, lichtere en duurzamere producten willen leveren. Een fantastisch product!
 
In Delfzijl zijn wij voor de afdeling logistiek op zoek naar kandidaten voor de functie van:
 

Teamleader Logistics

Focus op Supply Chain
Leidinggeven, resultaatgerichtheid en een drive om te verbeteren
 
De afdeling Logistiek staat voor de uitdaging om de beoogde productie en volume groei op een vloeiende manier te ondersteunen door professionalisering van de logistieke werkprocessen.
 
Als Teamleader Logistics zorg je met jouw team voor een optimale realisatie van de logistieke processen, zodanig dat de grondstoffen tijdig en in de juiste hoeveelheid beschikbaar zijn, dat producten tijdig worden verscheept in de juiste hoeveelheid en dat de afvoer van reststromen wordt beheerd. Alles met in acht name van de wettelijke eisen ten aanzien van kwaliteit milieu en veiligheid.
lees de hele vacature
Terug naar overzicht
Chemie park nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alles rond Chemie Park Delfzijl?