Teamleader Maintenance (PPD)

6 juli 2019 Teijin Aramid

Binnen de afdeling maintenance in Delfzijl zoeken wij een communicatief en technisch vaardige en gedreven

Teamleader maintenance (PPD)
(40 uur per week)

Als teamleider maintenance ben je de maintenance manager van je eigen fabriek. Je rapporteert rechtstreeks aan de maintenance manager van de site.

De functie

  • Je stelt een jaarplan op en stemt deze af met de manager en andere afdelingen en zorgt dat deze volgens budget wordt uitgevoerd. Je bent verantwoordelijk voor het maintenance budget en de realisatie van diverse onderhouds-, modificatie- en reparatiewerkzaamheden op werktuigbouwkundig-, elektrisch- en besturingstechnisch gebied;
  • Je geeft op inspirerende wijze leiding aan een groep van c.a 20 onderhoudstechnici en draagt zorg voor de naleving van de maintenance processen en QHSE voorschriften. Je houdt functionerings- en beoordelingsgesprekken en brengt het team en het proces naar een hoger niveau;
  • Je onderhoudt contacten met diverse afdelingen van de fabriek, contractors en leveranciers en draagt zorg voor een doelmatige en efficiënte organisatie ten aanzien van systemen, werkprocessen, methodieken en financiële administratie;
  • Als technisch stopleider bent u in staat grote onderhoudstops te coördineren, bewaken en evalueren.
Profiel
lees de hele vacature
Terug naar overzicht
Chemie park nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alles rond Chemie Park Delfzijl?