Technician E/I

21 augustus 2019 Nouryon Delesto

Bij Nouryon te Delfzijl zijn de eigen warmtekrachtcentrale Delesto en het Nouryon Utiliteiten Bedrijf actief. Samen vormen ze Nouryon Energy. Zij leveren stoom, elektriciteit, (koel)water en perslucht aan diverse bedrijven op het Chemie Park. Voor de afdeling Maintenance zijn wij ter versterking op zoek naar een Technician E/I. 

Als Technician E/I ben jij verantwoordelijk voor het eerstelijns onderhoud en het uitvoeren van preventief onderhoud aan onze installatie. Hierbij houd jij je ook bezig met de afwikkeling van onderhouds- en reparatieprojecten, plus het snel verhelpen van storingen aan E/I-systemen en -installaties. Daar dien je rekening te houden met de korte deadlines, kosten en uiteraard de veiligheid. Wekelijks al dan niet dagelijks stem je jouw planning en opdrachten af met je Supervisor en maak je afspraken over doorlooptijd en kwaliteit. Dit stem je daar waar van toepassing af met de andere technici en operators van het bedrijfsonderdeel. Naast deze taken ben je ook verantwoordelijk voor de administratieve afhandeling, zoals het aanvragen van werkvergunningen, verantwoording van uren en materialen etc. Met jouw kennis en achtergrond kun jij een bijdrage leveren aan het verbeteren en optimaliseren van onze installaties. Hierbij staan wij open voor innovatie. Het bijhouden van technische ontwikkelingen op het gebied van elektro en instrumentatie en dit kunnen vertalen naar optimalisatie voorstellen is hier een integraal onderdeel van.

De uitdaging binnen deze functie ligt in diverse componenten. Je hebt te maken met stroom, stoom, koelwater en lucht over de gehele site Delfzijl. Hierin zal de installatiekennis die je dient op te doen een uitdaging op zich zijn. Je komt terecht in een vrij groot team, waarbij de afdeling bestaande uit 12 E/I en Wtb Technicians. 
In deze functie zal je rapporteren aan de Supervisor E/I/W.

Wat biedt Nouryon jou als Technician E/I?
- Bruto jaarsalaris (inclusief vakantiegeld) tussen 31.000 – 44.000 euro,  dit is afhankelijk van werkervaring.
- Vaste eindejaarsuitkering;
- Vakantie- en verlofdagen: 44
- Lage eigen pensioenbijdrage;
- Ruimte voor initiatieven en om te leren en uit te proberen.

Job Requirements
Welke kwaliteiten breng jij mee?
• MBO niveau 4 opleiding in Elektrotechniek
• Minimaal vijf jaar E/I-ervaring in de procesindustrie
• Meerdere jaren ervaring in het werken met laagspanning- en hoogspanningsinstallaties
• Kennis van de diverse meet- en regelinstrumenten
• Vakbekwaampersoon laag- (Nen 3140) en hoogspanning (Nen 3840);
• Vermogen binnen de eigen discipline zelfstandig complexe storingen op te lossen;
• Flexibel en bereid tot het draaien van consignatiediensten
• Leidinggevende capaciteiten en sterk in relatiebeheer en communicatie.

Word jij onze nieuwe Technician E/I?
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Sabrien Abu El Hassan, Talent Resourcing Partner, via 06 50 07 16 46, sabrien.abuelhassan@nouryon.com

We verwelkomen je online sollicitatie via onze website: https://www.nouryon.com/vacancies/1900039g/
Gebruik hiervoor de ‘apply now’ link op die pagina.

Een pre-employment screening kan onderdeel vormen van de selectieprocedure

Acquisitie naar aanleiding van deze vacatureplaatsing wordt niet op prijs gesteld.

Terug naar overzicht
Chemie park nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alles rond Chemie Park Delfzijl?