Technisch trainee

29 augustus 2019 Verwater Industrial Services

Ben je bijna klaar met je studie en ben je op zoek naar een diverse en leerzame werkomgeving? Ga dan aan de slag als trainee bij Verwater Industrial Services! In deze functie krijg je de ruimte om met zowel je vakinhoudelijke als je persoonlijke ontwikkeling aan de slag te gaan.

Wegens sterke groei van onze organisatie zoeken wij verschillende trainees op MBO- en HBO niveau. Zowel op werktuigbouwkundig als elektrotechnisch gebied. Een combinatie van beide is ook mogelijk. We bespreken graag de mogelijkheden met je, elk programma is maatwerk!

Informatie en solliciteren

Heb je interesse in deze functie of heb je vragen? Neem dan contact op met Peter Roggema via 06-83116417 (appen kan ook) / p.roggema@verwater.com. Of solliciteer direct via de website van Verwater.

Bekijk de hele vacaturetekst
Terug naar overzicht
Chemie park nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alles rond Chemie Park Delfzijl?