Operator Energy (5-ploegendienst)

7 november 2019 Nouryon Delesto

Bij Nouryon te Delfzijl zijn een eigen warmtekrachtcentrale Delesto en het Nouryon Utiliteiten Bedrijf actief. Zij leveren stoom, elektriciteit, (koel)water en perslucht aan diverse bedrijven op het Chemiepark. Ter versterking van het huidige team zijn wij op zoek naar een ervaren, maar nog steeds leergierige operator die bij ons aan de slag kan als Operator Energy.

Als Operator Energy werk jij in een continudienst in een ploeg en rapporteer jij aan de wachtchef. Gezien de complexiteit van alle processen en automatisering, zul jij in het begin vooral deze dienen te leren kennen. Daarvoor kun je terugvallen op je meer ervaren collega’s, die je met veel plezier wegwijs maken en aangeven wat extra aandacht nodig heeft. Je start en stopt units, installaties e.d. en zorgt voor het in- en uitblokken en veiligstellen van installatiedelen. Je voert controlerondes uit en regelt eventueel, in overleg met de controlekamer, de installaties bij. Veiligheid is hierbij het sleutelwoord. Je optimaliseert de processtromen en doet storingsanalyse om bottlenecks structureel op te lossen, indien nodig in overleg met de wachtchef.

Jouw team zorgt voor een veilige, betrouwbare levering van onze utilities aan onze klanten, zodat die ongestoord hun processen kunnen draaien. Dit betekent ook dat je veel met de collega’s van klantzijde zult overleggen om zaken optimaal af te stemmen.
Goed overleg wordt hoe dan ook steeds belangrijker, omdat we tegenwoordig ook stoom van Eneco (biomassacentrale), Bio MCN en EEW (afvalverbranding) ontvangen. Er komt dus energie van externe partijen binnen, die wij weer volgens de specificaties doorleveren aan onze klanten. Dat maakt het werk van Operator Energy complexer dan een baan bij een gewone energiecentrale, maar ook een stuk boeiender.

Wat breng jij met je mee?
• Minimaal MBO AOT met REWIC of vergelijkbaar en enkele jaren ervaring in een centrale;
• Positieve collega, altijd constructief op zoek naar manieren om dingen beter te doen;
• Sterk en oplossingsgericht in communicatie met klanten en collega’s;
• Technisch veelzijdig, breed geïnteresseerd, kritisch op kwaliteit en veiligheid;
• Leergierig, kiest voor continue ontwikkeling met de ambitie door te groeien.
•    Rijbewijs; in verband met het vervoer op het chemiepark.
•    Vapro B  is een pre

Wat biedt Nouryon jou?
Wij bieden jou naast een goed salaris met ploegentoeslag een boeiende baan met 

lees de hele vacature op de website
Terug naar overzicht
Chemie park nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alles rond Chemie Park Delfzijl?