Operators (5-ploegendienst)

7 november 2019 Delamine

Papier van theezakjes, koffiepads en tissues, motorolie, verfuitharders (voor bijvoorbeeld windmolens), PUR, pilletjes tegen wagenziekte en diverse veterinaire producten. Al deze producten hebben met elkaar gemeen dat ze ethyleenamine als grondstof kennen. Delamine, een joint venture van Nouryon en Tosoh Corporation uit Japan, produceert deze ethyleenaminen. Het productieproces is gebaseerd op de omzetting van dichloorethaan met ammoniak. Hierbij wordt ook natronloog van de chloorfabriek gebruikt. Onze productielocatie bestaat uit 60 medewerkers, waarnaast er nog een marketingkantoor in Amersfoort zit. Voor onze Delamine fabriek zijn wij op zoek naar meerdere Operators voor onze 5-ploegendienst.

Als Operator zullen jouw werkzaamheden bestaande uit taken van de deskoperator en buitenoperator. 
Als deskoperator zal je de installaties bedienen, controleren en bijsturen vanuit de centrale desk aan de hand van vastgestelde schema’s, proceshandboeken en voorschriften. 
Als buitenoperator ligt uiteraard je focus op het bedienen, controleren en bijsturen van de installaties in het veld. Hierbij dien je ervoor te zorgen dat de gewenste productiedoelstellingen te realiseren binnen de HSE-randvoorwaarden en de geldende orders. Het proces dient zo efficiënt mogelijk te worden bedreven en afwijkingen dienen te worden gemeld en vastgelegd ten behoeve van correcte opvolging.
 

Wat biedt Nouryon aan jou?
• Arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd; 
• Bruto jaarsalaris afhankelijk van werkervaring tot 44.000 euro;
• Vaste eindejaarsuitkering;
• Ploegen- en verloftoeslag;
• Interessante pensioenregeling;
Trainings- en opleidingsmogelijkheden, en interne netwerken stellen je in staat je persoonlijk en professioneel te ontwikkelen. Door jouw bijdrage help je ons de eerste keus voor klanten en medewerkers over de hele wereld te worden.

Lees de hele vacature op de website
Terug naar overzicht
Chemie park nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alles rond Chemie Park Delfzijl?