Technician E/I, fulltime

14 november 2019 Nouryon Delesto

Bij Nouryon te Delfzijl zijn er een eigen warmtekrachtcentrale Delesto en het Nouryon Utiliteiten Bedrijf actief. Samen vormen ze Nouryon Energy. Zij leveren stoom, elektriciteit, (koel)water en perslucht aan diverse bedrijven op het Chemiepark. Voor de afdeling Maintenance zijn wij ter versterking op zoek naar een Technician E/I.

Als Technician E/I ben jij verantwoordelijk voor het eerstelijns onderhoud en het uitvoeren van preventief onderhoud aan onze installatie. Hierbij houd jij je ook bezig met de afwikkeling van onderhouds- en reparatieprojecten, plus het snel verhelpen van storingen aan E/I-systemen en -installaties. Daar dien je rekening te houden met de korte deadlines, kosten en uiteraard de veiligheid. Wekelijks al dan niet dagelijks stem je jouw planning en opdrachten af met je Supervisor en maak je afspraken over doorlooptijd en kwaliteit. Dit stem je daar waar van toepassing af met de andere technici en operators van het bedrijfsonderdeel. Naast deze taken ben je ook verantwoordelijk voor de administratieve afhandeling, zoals het aanvragen van werkvergunningen, verantwoording van uren en materialen etc. Met jouw kennis en achtergrond kun jij een bijdrage leveren aan het verbeteren en optimaliseren van onze installaties. Hierbij staan wij open voor innovatie. Het bijhouden van technische ontwikkelingen op het gebied van elektro en instrumentatie en dit kunnen vertalen naar optimalisatie voorstellen is hier een integraal onderdeel van.

De uitdaging binnen deze functie ligt in diverse componenten. Je hebt te maken met stroom, stoom, koelwater en lucht over de gehele site Delfzijl. Hierin zal de installatiekennis die je dient op te doen een uitdaging op zich zijn. Je komt terecht in een vrij groot team, waarbij de afdeling bestaande uit 12 E/I en Wtb Technicians. 
In deze functie zal je rapporteren aan de Supervisor E/I/W.

Wat biedt Nouryon jou als Technician E/I?

lees de hele vacature op de website
Terug naar overzicht
Chemie park nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alles rond Chemie Park Delfzijl?