Run Plant Technoloog - fulltime

28 november 2019 Delamine

Delamine zoekt een Run Plant Technoloog die op zoek is naar continue verbetering en optimalisatie om de productie optimaal te benutten en stap voor stap meer te automatiseren.

Delamine in Delfzijl – een joint venture van Nouryon met de Japanse Tosoh Corporation - is al ruim 40 jaar technisch toonaangevend producent van een brede range ethyleenaminen. Wij produceren grondstoffen voor onder meer wegenbouw, gezondheidszorg, verven en lakken, schonere verbranding van benzine maar ook voor sterkere theezakjes en tissues. Wij willen zo veilig en efficiënt mogelijk werken, steeds met respect voor mens en omgeving. Onze fabriek is volop in beweging om te blijven voldoen aan de veranderende marktvraag en toenemende eisen op het gebied van procesveiligheid, milieubelasting en energieverbruik.
Voor het productieteam zijn wij op zoek naar een Run Plant Technoloog die rapporteert aan de Plant Manager.

Als Run Plant Technoloog ondersteun je het productieteam om complexere proces technische productieproblemen op te lossen en te werken aan continue verbetering van het productieproces. Door middel van gestructureerde verbeterprojecten initieer en leid je mogelijke verbeteringen op het gebied van efficiency en fabriek optimalisatie. Daarnaast neem je  deel aan multi-disciplinaire risicostudies zoals HAZOP’s.

Jouw uitdaging als Run Plant Technoloog ligt in diverse componenten. Het productieproces van Delamine biedt veel uitdaging door de complexiteit en diversiteit. Vrijwel alle unit operations zijn aanwezig zoals reactie, kristallisatie en destillatie. Daarnaast is er sprake van een groot aantal verschillende eindproducten, een combinatie van continue en batch processen, recyclestromen en energieterugwinning. Met jouw achtergrond en werkervaring kun je de juiste stappen gaan zetten naar verbetering, optimalisatie en automatisering in deze complexe en boeiende fabriek.

Welke verantwoordelijkheden en/of taken kun je nog meer verwachten?
-    Beheren en verbeteren van de Overall Equipment Effectiveness tool
-    Het opleiden van de operators en leerling-operators
-    Het onderhouden van contacten met externe opleidingsinstituten zoals VAPRO
-    Het opstellen van preventieve plannen voor cleaning van de fabriek en vervangen van internals
-    Opvolgen en uitvoeren van de QHSE richtlijnen en instructies en het controleren van de naleving hiervan
-    Het meedraaien in een storingsdienstrooster voor bedrijfskundige
-    Het vervangen van de productie-assistent bij diens afwezigheid
-    Deelname aan veiligheidsstudies (HAZOP)

This is (y)our offer!
-    Contract voor onbepaalde tijd met twee maanden proeftijd
-    Bruto jaarsalaris inclusief vakantiegeld afhankelijk van werkervaring tussen 48.300 – 71.500 EUR
-    Vakantie- en verlofdagen: 46
-    Interessante bonusregeling
-    Lage pensioenbijdrage
-    Korting op collectieve ziektekostenverzekering
Wij stimuleren ontwikkeling van onze collega's d.m.v. opleiding en trainingen.

 

lees de volledige vacature hier:
Terug naar overzicht
Chemie park nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alles rond Chemie Park Delfzijl?