Operator Zout (2x); 5-ploegendienst, Delfzijl

5 december 2019 Nouryon Salt

VAPRO-B’er met een hoog veiligheidsbesef om op een veilige en efficiënte manier zoveel mogelijk zout te produceren.

Nouryon is de grootste Europese producent van vacuümzout, en een van de marktleiders in chloor, loog en chloorderivaten als monochloorazijnzuur (MCA), chloormethaan en metaalzouten. Iedereen gebruikt dagelijks onze industriële chemicaliën, via producten als auto’s, medicijnen, textiel en desinfecteermiddelen. Ze zijn dan ook onmisbaar in de bouwwereld en de chemische, wasmiddelen-, voedingsmiddelen-, papier- en kunststofindustrie.

Op onze plant Zout hebben wij de ruimte om twee operators toe te voegen aan het team, die in een 5-ploegendienst of deeltijd werkzaam zullen zijn. Je kunt jouw rooster flexibel inroosteren. Dat houdt in dat jij de mogelijkheid krijgt om je werk zo goed mogelijk af te stemmen met privé of zelfs deeltijd te werken.

Als Operator Zout ben jij samen met je ploeg en wachtchef verantwoordelijk voor het binnen specificaties op basis van paneel- en installatie-informatie bijsturen van de processen van de plant, conform bedrijfsvoorschriften, procedures, (QHSE) richtlijnen en instructies met een minimum aan derving en afgekeurd product en een optimaal productierendement. In deze functie rapporteer je aan jouw wachtchef en bestaat elke ploeg uit verschillende rollen.
Hierbij rouleer je in alle rollen, waardoor je taken afwisselend zijn. Dit varieert van ...

Lees hier de hele vacature:
Terug naar overzicht
Chemie park nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alles rond Chemie Park Delfzijl?