Turnaround manager (fulltime; Delfzijl)

10 december 2019 Nouryon MCA Nouryon Delesto Nouryon MEB Nouryon Salt

Ambitieuze Turnaround Manager met bedrijfskundig inzicht heeft focus op het plan, de uitvoering, en de kwaliteit van de onderhoudstops en turnaround gebonden projecten.

Nouryon is de grootste Europese producent van vacuümzout, en een van de marktleiders in chloor, loog en chloorderivaten als monochloorazijnzuur (MCA), chloormethaan en metaalzouten. Iedereen gebruikt dagelijks onze industriële chemicaliën, via producten als auto’s, medicijnen, textiel en desinfecteermiddelen. Ze zijn dan ook onmisbaar in de bouwwereld en de chemische, wasmiddelen-, voedingsmiddelen-, papier- en kunststofindustrie.
Binnen de afdeling Site Asset Management, Projects & Turnarounds zijn wij op zoek naar een Turnaround Manager.

Als Turnaround Manager ben je verantwoordelijk voor het leiden van parallel uitgevoerde multidisciplinaire investerings-/engineering projecten binnen de overeengekomen targets. De focus ligt op de grote onderhoudstops op onze site. Hierbij ben jij verantwoordelijk voor de activiteiten waarbij een fabrieksdeel een of meerdere weken volledig dichtgaat. Er wordt dan grootschalig onderhoud en turnaround gebonden projecten verricht.

Binnen deze functie ben jij verantwoordelijk voor de gehele stop van voorbereiding tot de evaluatie van de stop. Je dient de stop goed voor te bereiden en calculeren. Hierbij staan verschillende... 

lees hier de hele vacature:
Terug naar overzicht
Chemie park nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alles rond Chemie Park Delfzijl?