Process Operator Dawn/Ray

16 januari 2020 Avantium

Avantium is een toonaangevend chemisch technologiebedrijf en een voorloper in het ontwikkelen van unieke innovaties op het gebied van duurzame chemie. We ontwikkelen innovatieve chemietechnologieën en –materialen op basis van duurzame grondstoffen in plaats van fossiele bronnen.

Onze Ray Technology ™ is een zeer efficiënt proces dat plantaardige suikers omzet in glycolen, belangrijke chemische bouwstenen voor de waardeketen van polyester. Avantium schaalt zijn Ray Technology ™ op en de demonstratiefabriek in Delfzijl opende op 7 november 2019. De pilot plant wordt momenteel getest naast onze DawnTM technologie plant. De volgende stap is het optimaliseren en opereren van de Pilot Plant, waarmee het proces op een grotere schaal gevalideerd kan worden.

Wij zoeken daarom Process Operators die deze reis, van testfase tot en met productiefase, mee willen maken. Avantium’s RAY technologie is een éénstapsproces voor de productie van mono-ethyleenglycol (MEG) op milieuvriendelijke en duurzame wijze. Dit component kan worden gebruikt voor het maken van dagelijkse consumptiegoederen zoals PET- en PEF- kunststoffen en polyester textiel. Vandaag wordt meer dan 99% van MEG geproduceerd uit fossiele bronnen en wij geloven dat ons alternatief een enorm potentieel heeft wanneer het concurrerend in termen van kosten en kwaliteit geproduceerd wordt.

Je gaat als process operator beide pilot plants bedienen en besturen.  

Wat ga je doen?

  • Starten en bedienen van verschillende installatieonderdelen waarbij veiligheid en kwaliteit goed in het oog gehouden worden (in 24/7 diensten)
  • Samenwerken met Process Development teams voor het valideren en verbeteren van gepatenteerde technologie op Pilot Plant schaal en het uitvoeren van opschaling
  • Samenwerken met de pilot plant staf om de prestaties van de plant voortdurend te verbeteren
  • Bijdragen aan het groeiende operationele team in een multidisciplinaire en zelflerende organisatie
  • Het verkrijgen van additionele vaardigheden en expertise voor de dagelijkse handelingen in de fabriek
lees de hele vacature
Terug naar overzicht
Chemie park nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alles rond Chemie Park Delfzijl?