Contractor Supervisor

5 maart 2020 Nouryon Delesto

Contractor Supervisor zorgt voor een veilige, efficiƫnte en effectieve uitvoering van (onderhouds)activiteiten door contractors, en waakt daarbij over het verkrijgen van de juiste kwaliteit.

Bij Nouryon te Delfzijl zijn een eigen warmtekrachtcentrale ‘Delesto’ en het ‘Nouryon Utiliteiten Bedrijf’ actief. Samen vormen zij de ‘Energy’ business van Nouryon Delfzijl welke stoom, elektriciteit, (koel)water en perslucht aan diverse bedrijven op het Chemiepark levert. In een dynamische tijd met grote ontwikkelingen op o.a. het gebied van energievoorziening is de business altijd op zoek naar kansen, mogelijkheden en nieuwe ontwikkelingen. Zo zal eind 2020 Delesto 2, een warmtekrachtcentrale van 350 MW, in bedrijf genomen worden als start-stopinstallatie voor de levering van elektriciteit aan het openbare net op piekmomenten. Mede door deze mooie ontwikkeling zijn wij nu op zoek naar een Contractor Supervisor die erop toeziet dat (onderhouds)activiteiten, uitgevoerd door onze contractors, veilig, efficiënt en effectief zijn.

Als Contractor Supervisor ben jij dagelijks verantwoordelijk voor het toezicht op contractors die multidisciplinaire activiteiten voor onderhoud of projecten uitvoeren. Hierbij is het belangrijk dat jij controleert of er sprake is van een veilige en effectieve uitvoering van klussen. Je toetst de (technische) kwaliteit van de aannemers en leveranciers en draagt daarbij de installatie weer over aan ‘productie’ na het technisch gereed komen van de klus. 

Als Contractor Supervisor ben jij het eerste aanspreekpunt voor de contractors tijdens de uitvoering. De eventuele afwijkingen die door hen worden opgemerkt, dien je

lees hier de hele vacature
Terug naar overzicht
Chemie park nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alles rond Chemie Park Delfzijl?