(Senior) Technician E/I

6 april 2020 Nouryon Delesto

Als (Senior) Technician met een achtergrond in Elektrotechniek, Instrumentatie en Automatisering (EMRA) zorg je samen met je team voor een hoge beschikbaarheid van onze installaties, zodat utilities te allen tijde worden geleverd aan klanten op en nabij het Chemie Park Delfzijl.

Met onze warmtekrachtcentrale ‘Delesto’ en het ‘Nouryon Utiliteiten Bedrijf' leveren we stoom (MD/LD), elektriciteit, (koel)water en perslucht aan industriele klanten. In een dynamische tijd met grote ontwikkelingen op o.a. het gebied van energievoorziening zijn altijd op zoek naar kansen, mogelijkheden en nieuwe ontwikkelingen. Zo zal eind 2020 Delesto 2, een warmtekrachtcentrale van 350 MW, in bedrijf genomen worden als start-stopinstallatie voor de levering van elektriciteit aan het openbare net op piekmomenten. Daarnaast richten we ons op waterstof. Een recent voorbeeld hiervan is de ontwikkeling van een 20MW elektrolyzer voor de productie van waterstof voor klanten op en bij het Chemie Park Delfzijl. Mede door deze ontwikkelingen is er versterking nodig binnen de afdeling Do-Maintenance en zijn we nu op zoek naar een (Senior) Technician E/I/A (EMRA). 

Je komt terecht in een groot, hecht onderhoudsteam, bestaande uit 3 takken: Wtb, E/I/A en Contractor Supervision. In totaal bestaat deze uitvoerende onderhoudsorganisatie uit 14 FTE waarvan 9 E/I/A technicians. In deze functie zal je hiërarchisch rapporteren aan de Maintenance Supervisor en word je functioneel aangestuurd door de Lead Technician E/I/A.

Als (Senior) Technician E/I/A ben jij primair verantwoordelijk voor het oplossen van storingen in onze installaties op het gebied van E, I en A en heb je dus een grote impact op de beschikbaarheid van onze installaties. Hierin zal je zowel zelfstandig als in teamverband te werk gaan. Naast het verhelpen van verstoringen zal je preventief onderhoud aan onze installatie uitvoeren conform de wekelijks vastgestelde onderhoudsplanning. 
Dagelijks stem je jouw geplande activiteiten en de voortgang van lopende activiteiten af met de Lead Technician E/I/A. Dit stem jij, daar waar van toepassing, vervolgens af met de andere technici, operators en derden. Naast uitvoerende taken in het veld ben je ook verantwoordelijk voor de juiste administratieve afhandeling, zoals verantwoording van uren en materialen, aanvullen van SAP orders met de juiste informatie etc.
Naarmate je meer kennis en ervaring hebt opgedaan in onze installaties kan je doorgroeien in de organisatie en zal je ook kunnen meedraaien in grote turn arounds (HGPI, MO’s, utility stops) en lever je vakinhoudelijke input bij het definiëren van de scope en werkomschrijvingen van projecten. Op deze manier kan je jouw bijdrage leveren aan alle grote ontwikkelingen die op dit moment gaande zijn op het chemiepark Delfzijl en daarbuiten.   

Uitdaging als Technician E/I
De uitdaging binnen deze functie ligt in diverse componenten. Je hebt te maken met installaties die stroom, stoom, koelwater en lucht over de gehele site Delfzijl en daarbuiten distribueren en waarbij onze klanten afhankelijk zijn van onze beschikbaarheid. Snel en adequaat schakelen in het geval van een verstoring en daarbij het leveren van de juiste kwaliteit is daarin key. Hierin zal de installatiekennis die je dient op te doen en het gebied waarover deze zich uitstrekt een uitdaging op zich zijn.
De verwachting is dat in de toekomst een steeds verdere elektrificatie en bijbehorende automatisering van installatiedelen op de site zal plaatsvinden. De ontwikkelingen op het gebied van elektro, instrumentatie en automatisering gaan erg snel, maar zijn cruciaal voor Nouryon om te kunnen blijven concurreren. Daarin speel jij als (Senior) Technician binnen Energy een cruciale rol. Met jouw kennis en achtergrond kun jij een bijdrage leveren door enerzijds je impact op beschikbaarheid van onze installaties, en anderzijds het verder verbeteren en optimaliseren van onze installaties. 

Wat biedt Nouryon jou als Technician E/I/A?
-    Bruto jaarsalaris (inclusief vakantiegeld) tussen 31.000 – 44.000 euro, 
dit is afhankelijk van werkervaring.
-    Vaste eindejaarsuitkering;
-    Vakantie- en verlofdagen: 44
-    Lage eigen pensioenbijdrage;
-    Ruimte voor initiatieven en om te leren en uit te proberen.

Flexibele Technician met een proactieve werkhouding, dat ben jij!
Als (Senior) Technician krijg je de mogelijkheid om jezelf te ontplooien en door te groeien in de verschillende componenten binnen jouw vakgebied. Hierbij is het belangrijk dat je de juiste instelling en doorzettingsvermogen hebt. Mede door jouw hoge verantwoordelijkheidsgevoel zorg jij ervoor dat klussen nauwkeurig, zorgvuldig en op tijd worden uitgevoerd. Daarnaast zijn de volgende punten essentieel om deze functie in te vullen:
• MBO niveau 4 opleiding in Elektrotechniek, Mechatronica of soortgelijke studie;
• Ervaring in het werken met laagspanning- en hoogspanningsinstallaties 
• Vakbekwaam persoon laag- (Nen 3140) en hoogspanning (Nen 3840) 
• Flexibel en bereid tot het draaien van consignatiediensten;
• Ervaring in het werken met MS Office pakketten en bij voorkeur SAP;
• Sterk in relatiebeheer en communicatie.
• Wij staan open voor starters, mediors en senior kandidaten.

Word jij onze nieuwe Technician E/I/A?
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Sabrien Abu El Hassan, Talent Resourcing Partner, via 06 50 07 16 46, sabrien.abuelhassan@nouryon.com .
Jouw sollicitatie ontvangen wij graag via: https://www.nouryon.com/vacancies/n0001073/ via de 'Apply now'-knop.

Een pre-employment screening kan onderdeel vormen van de selectieprocedure
Acquisitie naar aanleiding van deze vacatureplaatsing wordt niet op prijs gesteld.

 
 
Terug naar overzicht
Chemie park nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alles rond Chemie Park Delfzijl?