BBL Leerling Monteur Elektro, instrumentatie en Automatisering (EMRA) fulltime

29 juni 2020 Nouryon Salt

Wil jij graag na jouw VMBO-opleiding of MBO 2 opleiding een BBL-traject gaan volgen in Elektrotechniek, Installatietechniek of Mechatronica? Raak jij enthousiast van onderhoud, installaties en heb je interesse in chemie? Lees dan snel verder!

Het zoutbedrijf van Nouryon te Delfzijl, vallend onder Industrial Chemicals bestaat uit 2 boorlocaties, 3 zuiveringen en 4 fabrieken. Wij leveren zout aan het Chloorbedrijf en water aan onze energiecentrale op de locatie. Tevens leveren wij zout over de gehele wereld, vooral aan de chemische plants. 

Als BBL Leerling Monteur word jij gekoppeld aan een ervaren collega die jou de kneepjes van het vak leert. Je gaat gedurende 2 jaar gemiddeld 1 dag naar school en past 4 dagen in de week de theorie toe bij onze organisatie. Uiteindelijk groei je door naar de functie Technician E/I, waarbij je de volgende taken hebt:
-    Het oplossen van storingen in onze installaties op het gebied van E, I en A en heb je dus een grote impact op de beschikbaarheid van onze installaties. Hierin zal je zowel zelfstandig als in teamverband te werk gaan. 
-    Preventief onderhoud aan onze installatie uitvoeren conform de wekelijks vastgestelde onderhoudsplanning. 
-    Dagelijks stem je jouw geplande activiteiten en de voortgang van lopende activiteiten af met de maintenance supervisor, en daar waar van toepassing, vervolgens af met de andere technici, operators en derden. 
-    Naast uitvoerende taken in het veld ben je ook verantwoordelijk voor de juiste administratieve afhandeling, zoals verantwoording van uren en materialen, aanvullen van SAP orders met de juiste informatie etc. 

Naarmate je meer kennis en ervaring hebt opgedaan in onze installaties kan je doorgroeien in de organisatie en kan je meedraaien in grote en kleine onderhoudsstops. Tevens lever je vakinhoudelijke input bij het definiëren van de scope en werkomschrijvingen van projecten
Je komt terecht in hecht onderhoudsteam, bestaande uit 3 takken: Wtb, E/I/A en Contractor Supervision. In totaal bestaat deze uitvoerende onderhoudsorganisatie uit 9 FTE waarvan 4 E/I/A monteurs. In deze functie zal je hiërarchisch rapporteren aan de Maintenance Supervisor.

Wat biedt Nouryon jou als BBL Leerling Monteur aan?
Dit is een BBL-traject waarbij jij via ons in samenwerking met een MBO-school je gaat ontwikkelen naar Monteur.  Als je onze waardes en ambities deelt, dan bieden we je een

lees hier de hele vacature
Terug naar overzicht
Chemie park nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alles rond Chemie Park Delfzijl?