Reliability Engineer

14 juli 2020 Nouryon MCA Nouryon MEB

Als Reliability Engineer draag je actief bij aan het continu verbeteren, implementeren en waarborgen van de technische betrouwbaarheid van onze fabrieken.

Nouryon is de grootste Europese producent van vacuümzout, en een van de marktleiders in chloor, loog en chloorderivaten als monochloorazijnzuur (MCA), chloormethaan en metaalzouten. Ze zijn dan ook onmisbaar in de bouwwereld en de chemische, wasmiddelen-, voedingsmiddelen-, papier- en kunststofindustrie. 

Binnen de afdeling Maintenance Engineering op het Chemie Park te Delfzijl zijn wij op zoek naar een nieuwe collega die als aandachtsgebied het Membraam Elektrolyse Bedrijf en de Mono Chloor Azijnzuur fabriek krijgt. Hier werk je met nieuwe technologieën maar zeker ook met exotische toepassingen in materialen. Denk daarbij aan staal emaille, FRP en andere diverse soorten kunststoffen. De chemie is boeiend en uitdagend zowel op proces- als op toepassing gebied van materialen. Nouryon staat open voor technische innovatie en dit wordt dan ook zeker van je verwacht in deze functie!     

Reliability Engineer

Je rapporteert in deze rol aan de Engineering Manager en je komt terecht in een team van 17 engineers in Reliability, E/I/A, Rotating, static en Civiel.  

Jouw uitdaging als Reliability Engineer
In deze functie is jouw uitdaging het optimaliseren van processen door middel van Root Cause Analyses om de technische betrouwbaarheid continue te verbeteren en te waarborgen, met als uiteindelijk doel maximale installatiebeschikbaarheid. Hierbij neem je altijd de afweging in risico’s, kosten en performance; Daarnaast heb je ideeën en neem je initiatieven met betrekking tot de onderhoudsprocessen en continuous improvement. Je hebt een stevige sturende adviesrol naar je stakeholders en tegelijkertijd een uitvoerende rol waarbij je het bovengenoemde in praktijk brengt.


Welke verantwoordelijkheden kan je nog meer verwachten?

lees hier de hele vacature
Terug naar overzicht
Chemie park nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alles rond Chemie Park Delfzijl?