Werkvoorbereider Civiel

14 augustus 2020 Stork

Wil jij de spil zijn in het begeleiden van een aanbesteding voor een nieuwe weg, verantwoordelijk zijn voor de directievoering voor de nieuwbouw van een fabriekshal of de coördinerende rol te hebben in het bouwrijp maken van een terrein? Dan ben jij de persoon die we zoeken.

Voor onze afdeling Civiel op de locatie op het Chemie Park in Delfzijl zijn wij op zoek naar een Werkvoorbereider. Je bent hét eerste aanspreekpunt van Stork bij de klant en je zorgt dat onderhoudswerkzaamheden goed kunnen worden uitgevoerd.

Samen met je drie nieuwe collega’s vorm je het team Civiele Services. Wat wij doen? Wij bieden onafhankelijke expertise op civiel terrein voor inspecties, engineering en projectbegeleiding. Hierbij kunnen wij optreden in verschillende rollen: één-op-één, als tussenpersoon voor aannemers, in een bouwteam of als onderdeel van een breder project van Stork. Daarnaast begeleiden wij aanbestedingstrajecten met verschillende aannemers en zijn we gericht op het behalen van de doelstellingen voor het bouwproject. Onze diensten zijn erg uiteenlopend (o.a. engineering, landmeetkunde, coating, betononderzoek, infra, gebouwen, directievoering).

Taken en verantwoordelijkheden:

  • Je bent verantwoordelijk voor het voorbereiden en opstellen van offertes vanuit Stork;
  • Je maakt bestekken, werkomschrijvingen, begrotingen, voorstel- en uitvoeringstekeningen voor uitvoering door derden;
  • Je beheert contracten met leveranciers (o.a. contractors en engineeringsbureau’s) op tijd, geld, kwaliteit, informatie en organisatie, zowel contractueel als in uitvoering;
  • Je bent verantwoordelijk voor het voorbereiden en opstellen van meerjaren onderhoudsplannen volgens NEN 2767;
  • Je draagt zorg voor de geïntegreerde toepassingen van richtlijnen t.a.v. kwaliteit, veiligheid, milieu en arbo voor het montage/constructiedeel van het project;
  • Je bent verantwoordelijk voor het voorbereiden en coördineren van kleine en middelgrote onderhoudsprojecten.  

Functie-eisen

Bij Stork hechten wij veel waarde aan de kerncompetenties van onze medewerkers. Wij verwachten van jou dat veiligheid altijd prioriteit heeft en dat je op een prettige manier met anderen samenwerkt. Vakmanschap en integriteit staan bij jou hoog in het vaandel. Daarnaast is klantgerichtheid onmisbaar.
 
Specifieke eisen voor de Werkvoorbereider Civiel

lees hier de hele vacature
Terug naar overzicht
Chemie park nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alles rond Chemie Park Delfzijl?