Werkvoorbereider Civiel

23 september 2020 Stork

Wil jij de spil zijn in het begeleiden van een aanbesteding voor een nieuwe weg, verantwoordelijk zijn voor de directievoering voor de nieuwbouw van een fabriekshal of de coördinerende rol te hebben in het bouwrijp maken van een terrein? Dan ben jij de persoon die we zoeken.

Voor onze afdeling Civiel op de locatie op het Chemiepark in Delfzijl zijn wij op zoek naar een Werkvoorbereider. Je bent hét eerste aanspreekpunt van Stork bij de klant en je zorgt dat onderhoudswerkzaamheden goed kunnen worden uitgevoerd.

Samen met je drie nieuwe collega’s vorm je het team Civiele Services. Wat wij doen? Wij bieden onafhankelijke expertise op civiel terrein voor inspecties, engineering en projectbegeleiding. Hierbij kunnen wij optreden in verschillende rollen: één-op-één, als tussenpersoon voor aannemers, in een bouwteam of als onderdeel van een breder project van Stork. Daarnaast begeleiden wij aanbestedingstrajecten met verschillende aannemers en zijn we gericht op het behalen van de doelstellingen voor het bouwproject. Onze diensten zijn erg uiteenlopend (o.a. engineering, landmeetkunde, coating, betononderzoek, infra, gebouwen, directievoering).

Taken en verantwoordelijkheden:

  • Je bent verantwoordelijk voor het voorbereiden en opstellen van
lees hier de hele vacature
Terug naar overzicht
Chemie park nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alles rond Chemie Park Delfzijl?