Senior inkoper

2 november 2020 Delamine

Voor Delamine, onderdeel van Nouryon Industrial Chemicals op het Chemie Park Delfzijl zijn we op zoek naar een nieuwe collega.

Jij bent een ervaren Inkoper die met de gedrevenheid en enthousiasme de uitdaging aangaat om met je team de inkooporganisatie verder te structuren en te professionaliseren voor onze plant.  Hiervoor krijg je alle ruimte om je ervaring en kennis in te zetten om de strategie te bepalen en verder uit te zetten. In deze functie heb je zowel een  belangrijke operationele als een strategische rol.

Senior Inkoper
Fulltime, Delfzijl Delamine
E4200 – E6400 per maand

Jouw uitdaging als Senior Inkoper
Als Senior Inkoper ben je verantwoordelijk voor de inkoop van materialen en diensten voor onze site Je zet je in voor de verdere professionalisering van de inkoop organisatie en bent verantwoordelijk voor de strategiebepaling voor de langere termijn in samenspraak met je stakeholders.
•    Je doet verbetervoorstellen en neemt de vrijheid om deze ook in gang te zetten. Je weet hiervoor de juiste mensen te benaderen, te verbinden en te overtuigen.
•    Je analyseert en adviseert de plant over de marktontwikkelingen, keuze in leveranciers en informeert het Plant Management Team over trends op het gebied van prestaties, leverbaarheid en prijzen.
•    Je bent verantwoordelijk voor de strategie met betrekking tot de samenwerking met de leveranciers tegen de meest gunstige condities. Je stelt de inkoopcontracten op met de externe leverancier, je onderhoudt de contacten en draagt zorg dat de afgesproken KPI’s nagekomen worden.
•    Je bent verantwoordelijk voor de selectie van de leveranciers en de onderhandelingen over bestaande en nieuwe contracten. Dit alles natuurlijk in nauw overleg met het management.
•    Tevens werk je nauw samen met je collega. Je deelt je kennis en neemt je collega mee om de inkooporganisatie op een hoger plan te brengen. Tevens ondersteun je in problemen die zich kunnen voordoen mbt de levering van de materialen en diensten en komen jullie samen tot een oplossing.

Dit kun jij van ons verwachten
We bieden  je een dynamische en uitdagende werkomgeving die je kennis, vaardigheden en enthousiasme beloont en een mooi arbeidsvoorwaardelijk pakket. De functie valt in de CAO Nouryon Hoger Personeel  in loonschaal 

 

lees hier de hele vacature
Terug naar overzicht
Chemie park nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alles rond Chemie Park Delfzijl?