Maintenance engineer WTB

9 maart 2021 Delamine

Met je Bachelor HBO Werktuigbouwkunde en opgedane ervaring kijk je uit naar je volgende stap als Maintenance Engineer in de procesindustrie bij een fabriek met ambitie voor de toekomst en interessante complexe vraagstukken. Jij levert een belangrijke bijdrage aan de verdere optimalisatie van het onderhoud aan onze assets en draagt bij aan de realisatie van projecten in onze fabriek op het Chemiepark in Delfzijl. Wegens uitbreiding zoeken we een nieuwe collega:

Maintenance Engineer WTB
Fulltime, Delfzijl Delamine
 €3950- €5800 euro bruto per maand

Jouw uitdaging als Maintenance Engineer WTB
Je bent in je functie kennisdrager op het gebied van WTB. Je definieert de onderhoudsbehoefte van onze assets, je bent een sparringpartner voor de Maintenance Manager en je technische collega’s. Ook ben je kennisdrager op het gebied van drukapparatuur en beoordeel je de engineeringspakketten van projecten vanuit een onderhoudsperspectief

Je verantwoordelijkheden bestaan uit de volgende 3 kerntaken:
·       Reliability Engineering:
Je bent de vakinhoudelijke expert voor de afdeling onderhoud op het gebied van statische,  roterende en civiele assets. Ook ondersteun je de afdeling onderhoud  bij het oplossen en analyseren van verstoringen en bij de uitvoer van correctief en preventief onderhoud.

·       Installatiebeheer:
Je definieert, beheert en optimaliseert de risico gedreven onderhoudsplannen van de WTB gerelateerde assets, rekening houdend met de Delamine doelstellingen. Daarnaast lever je input voor de investeringsplannen.

·       Functioneel expert projecten
Als vakinhoudelijke expert beoordeel je project engineeringspakketten vanuit je expertise gebied  en je verzorgt de kennis overdracht betreffende nieuwe projecten van de projecten organisatie naar de onderhoudsorganisatie.

Dit kun jij van ons verwachten!
We bieden  je een ...

lees hier de hele vacature
Terug naar overzicht
Chemie park nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alles rond Chemie Park Delfzijl?