Proces Operator Delamine

21 april 2021 Delamine

Je komt te werken binnen een hechte, verantwoordelijke club collega's in de 5-ploegen en je verdient een goed salaris. Met elkaar zorg je voor de veiligheid van de fabrieksprocessen. Geen dag is hetzelfde! Je komt te werken bij de meest moderne, duurzame en veilige productiesite. Delamine is zijn productie aan het uitbreiden en continu in ontwikkeling om de fabriek nog efficiƫnter te laten draaien en processen te optimaliseren. Net klaar met je opleiding MBO Procestechniek ,VAPRO B , operator C of AOT? Of al ervaring binnen de proces industrie als Operator?

Met een juist afgeronde AOT opleiding bieden we een mooi leertraject, en ook als (BBL) leerling kunnen we je opleiden tot allround Proces Operator! Volop mogelijkheden dus voor een carrière bij ons! 

Proces Operator Delamine

5-ploegendienst, Delfzijl
2160-3107 euro per maand exclusief ploegentoeslag


Jouw werkzaamheden als Operator

Je hebt de verantwoordelijkheid  voor veilige processen van de productie als deskoperator en buitenoperator.  Je bedient, controleert en onderneemt actie bij storingen bij de installaties. Als team zorg je dat de gewenste productiedoelstellingen worden behaald om het proces zo efficiënt mogelijk te laten doorlopen.
•    Je meldt afwijkingen en legt deze ten behoeve van correcte opvolging.
•    Je stelt installatie delen veilig voor onderhoudswerkzaamheden en draagt zorg voor en veilig werkomgeving.
•    Je denkt mee in verbeterdoelstellingen  binnen de processen
•    Je houd toezicht op het veilig uitvoeren van onderhoudstaken
•    Je levert een bijdrage aan HAZOP’s, storingsrapportages en oorzaak analyses middels RCA’s
•    Samen met je ploeg ben je mede verantwoordelijk voor een beheersgebied binnen de fabriek voor orde en netheid, PID’s, handboeken ect.


Dit biedt Delamine jou!

Je komt te werken binnen de 5 ploegen met 4 tot 6 collega’s die een goede mix aan ervaring en senioriteit hebben die elkaar perfect aanvullen. Je levert een belangrijke bijdrage aan de kwaliteit en aan de veiligheid van onze productieprocessen en Jouw alerte kijk op de installaties en ideeën over mogelijke verbetering zijn van harte welkom. Je kunt rekenen op een uitstekend ...

lees hier de hele vacature
Terug naar overzicht
Chemie park nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alles rond Chemie Park Delfzijl?