Proces Operator Energy

5 mei 2021 Nobian Delesto

Nieuwe talenten gezochten om ons team van proces operators te versterken bij Energy op het Chemiepark, Delfzijl.

Je komt te werken binnen een hechte, verantwoordelijke club collega's in de 5-ploegendienst en je verdient een goed salaris. Met elkaar zorg je voor de veiligheid van de fabrieksprocessen. Geen dag is hetzelfde! 

Met een opleiding AOT /REWIC kun je belangrijk werk doen bij ons en een bijdrage leveren aan de verdere optimalisatie van onze processen. Met een juist afgeronde AOT opleiding bieden we een mooi leertraject, en ook als (BBL) leerling kunnen we je opleiden tot allround Proces Operator! Volop mogelijkheden dus voor een carrière bij ons!

Ter versterking van het huidige team zijn wij op zoek naar meerdere, leergierige operators die bij ons aan de slag kunnen als Operator Energy. Wil je werken bij de meest moderne, duurzame en veilige productiesite, solliciteer dan op de functie van 

 
Proces Operator Energy

Fulltime, Delfzijl
E2400 - E3500 per maand, excl. toeslagen 

Je verantwoordelijkheden
Gezien de complexiteit van alle processen en automatisering zal jij als Operator in het begin vooral deze dienen te leren kennen. Daarvoor kun je terugvallen op je meer ervaren collega’s, die je met veel plezier wegwijs maken en aangeven wat extra aandacht nodig heeft. Je start en stopt units, installaties e.d. en zorgt voor het in- en uitblokken en veiligstellen van installatiedelen. Je voert controlerondes uit en regelt in overleg met de controlekamer de installaties bij. Veiligheid is hierbij het sleutelwoord. Je optimaliseert de processtromen en doet storingsanalyse om bottlenecks structureel op te lossen.

Als team zorg je voor een veilige, betrouwbare levering van onze utilities aan onze klanten, zodat die ongestoord hun processen kunnen draaien. Dit betekent ook dat je veel met de collega’s van klantzijde zult overleggen om zaken optimaal af te stemmen.

Goed overleg wordt hoe dan ook steeds belangrijker, omdat we tegenwoordig ook stoom van Eneco (biomassacentrale), Bio MCN en EEW (afvalverbranding) ontvangen. Er komt dus energie van externe partijen binnen, die wij weer volgens de specificaties doorleveren aan onze klanten. Dat maakt het werk van Operator Energy complexer dan een baan bij een gewone energiecentrale, maar ook een stuk uitdagender.


Dit biedt Nouryon jou!
Je levert een belangrijke bijdrage aan de kwaliteit en aan de veiligheid van onze productieprocessen en je komt te werken binnen de 5 ploegen met collega’s die een goede mix aan ervaring en senioriteit hebben die elkaar perfect aanvullen, je rapporteert aan de wachtchef. Jouw alerte kijk op de installaties en ideeën over mogelijke verbetering zijn van harte welkom. Je kunt rekenen op een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket.

 

lees hier de hele vacature
Terug naar overzicht
Chemie park nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alles rond Chemie Park Delfzijl?