Proces Operator MEB

14 juni 2021 Delamine Nobian Delesto Nobian MEB Nobian Salt

We zijn op zoek naar nieuwe talenten om ons team van Proces Operators te versterken bij zowel het MEB, Salt, Energy en Delamine op het Chemie Park Delfzijl. Je komt te werken binnen een hechte, verantwoordelijke club collega's in de 5-ploegen en je verdient een goed salaris. Met elkaar zorg je voor de veiligheid van de fabrieksprocessen. Geen dag is hetzelfde! Je krijgt de kans om te werken bij de meest moderne, duurzame en veilige productiesite.

Met een opleiding Procestechniek, VAPRO B of Operator C en relevante ervaring kun je belangrijk werk doen bij onze chloorfabriek en een bijdrage leveren aan de verdere optimalisatie van onze processen. Volop mogelijkheden dus voor een carrière bij ons!

Je verantwoordelijkheden als Operator bij het MEB
In deze functie zorg je voor goede en veilige processen voor de productie van gevaarlijke, giftige en bijtende stoffen binnen de chloorfabriek. Je signaleert storingen en reageert daar adequaat op om het proces te laten doorlopen en de kwaliteit en veiligheid van de fabriek te blijven waarborgen. Het werk is afwisselend, zo houd je de processen achter het paneel in de gaten en loop je je rondes buiten om alles goed in de gaten te houden.
•    Je bedient het paneel conform de vastgestelde procesparameters, beoordeelt analyseresultaten en zorgt voor het (laten) instellen van de installaties voor een eindproduct dat precies voldoet aan de specificaties.
•    Het is verantwoordelijk en serieus werk, dat je niet alleen vanachter het paneel in de controlekamer kunt doen. Je gaat als operator ook het terrein op om de processen langs te lopen en te controleren of wat de instrumenten binnen aangeven ook in het echt precies zo werkt. Je beoordeelt dreigende of actuele technische storingen en onderneemt passende actie vanuit de stelregel: safety first (and second!). 
•    Ook ondersteun je de onderhouds- en engineeringafdelingen bij het opzetten en uitvoeren van verbeterprojecten en begeleid je als mentor leerlingen, stagiairs en 2e en 3e operators bij het vlekkeloos en veilig uitvoeren van hun taken.
 
Dit biedt Nobian jou!
 Je levert een belangrijke bijdrage aan de kwaliteit en aan de veiligheid van onze productieprocessen en je komt te werken binnen de 5 ploegen. Jouw alerte kijk op de installaties en ideeën over mogelijke verbetering zijn van harte welkom. Je kunt rekenen op een uitstekend 

lees hier de hele vacature
Terug naar overzicht
Chemie park nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alles rond Chemie Park Delfzijl?