Lead Technician

5 juli 2021 Nobian Salt

Ervaren Technicus E/I die functioneel aanstuurt en overzicht houdt over alle onderhoudsactiviteiten binnen onze Zoutfabriek op het Chemiepark. Meten is weten! Werken bij een informele organisatie met korte lijnen waar aandacht wordt besteed aan persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling. Ter uitbreiding zoeken we een collega

Lead Technician E&I
Fulltime, dagdienst, Delfzijl
Salaris 3000-4300 euro per maand

Jouw uitdaging als Lead Technician E&I
Als Lead Technician ben jij verantwoordelijk voor het functioneel beheer van de technische E en I vraagstukken door coördinatie en toewijzing van de onderhoudsactiviteiten in samenwerking met de maintenance supervisor. Je bent het eerste aanspreekpunt binnen E&I voor het bepalen van bijvoorbeeld de wijze van uitvoering en het gebruik van systemen. Je bent verantwoordelijk voor een adequate afhandeling van de SAP-orders, bijbehorende werktaken en afmelding van notificaties. Hierin is het belangrijk dat je een overzicht hebt van de status van al het toegewezen werk dat in uitvoering is binnen jouw eigen discipline. Je vervangt de maintenance supervisor bij afwezigheid en bent het eerste aanspreekpunt voor technische e&i vragen. Het betreft een Lead Technician E&I functie met Operationeel Installatie Verantwoordelijkheidsrol(OIV).

Zout Delfzijl
Het zuivere zout van de vier zoutfabrieken van NOBIAN in Delfzijl wordt lokaal, nationaal én internationaal ingezet voor industriële doeleinden, met name voor de productie van chloor. Een klein deel wordt gebruikt als wegenzout. De zoutfabrieken maken hier ongeveer 2,7 miljoen ton zout per jaar. In het productieproces van zout wordt gebruik gemaakt van groene stoom.

Heb jij het in huis?

lees hier de hele vacature
Terug naar overzicht
Chemie park nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alles rond Chemie Park Delfzijl?