Portfolio Manager

13 september 2021 Nobian Delesto Nobian MEB Nobian Salt

Nobian zoekt een Portfolio Manager met meerdere jaren aantoonbare ervaring in het leiden van middelgrote en grote multidisciplinaire investeringsprojecten in de chemische industrie

Als Portfolio Manager leid je van initiatief tot en met evaluatie tegelijkertijd meerdere middelgrote en grote multidisciplinaire investeringsprojecten. Je beheert zelfstandig een projectportfolio met een totaalbudget van ca. tien miljoen Euro. Ieder traject begin met pre-projectstudies en het opstellen van productspecificaties - in nauw overleg met de opdrachtgevers - die je adviseren over financiele aspecten, omvang en samenstelling van het projectteam, toe te passen technieken en haalbaarheid. Je helpt het projectteam samen te stellen, huurt eventueel expertise van derden in, bewaakt de voortgang, de kwaliteit en natuurlijk het budget. Veilig werken is altijd prioriteit.

De afdeling Projects & Turnarounds organiseert en realiseert complexe projecten en turnarounds in de chloor- en zoutfabrieken en de warmtekrachtcentrale. Je komt in een team van projectleiders en uitvoeringsbegeleiders en werkt nauw samen met werkvoorbereiders, planners en (lead)engineers. Je geeft leiding aan verschillende projectteams en rapporteert aan de Projects & Turanaround Lead.

Voor meer info :
https://www.nobian.com/en/about-us/careers/portfolio-manager-delfzijl

Terug naar overzicht
Chemie park nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alles rond Chemie Park Delfzijl?