Plant Controller

15 september 2021 Nobian Delesto

Nobian zoekt voor haar Energy-activiteiten (Delesto) een resultaatgerichte financial met aantoonbare werkervaring binnen een productieomgeving.

Als lid van het financiele team van zes mensen lever je een belangrijke bijdragen aan het meten van en rapporteren over de resultaten van Energy. Kennis van de energiemarkt, CO2-handel, forwards en swaps zijn een absolute must in deze functie. Daarnaast werk je aan kostenbeheersingsprogramma's en ben je betrokken bij performance evaluaties. Een belangrijk deel van je werk bestaat uit het ontwerpen en onderhouden van financiele modellen en het werken aan continu verbeteren van financiele en daaraan gerelateerde processen. Ook krijg je een rol bij het opstellen van jaarverslagen.

Je maakt deel uit van het Plant Management Team van Energy (Delesto) en brengt gevraagd en ongevraagd advies uit. Je verdiept je in de processen van de fabriek en aan de hand van relevante financiele informatie identificeer je optimalisatiekansen die je vervolgens uitwerkt. Je ondersteunt de voorbereiding van het budget, de lange en korte termijn forecast en het ontwikkelen van een standaardaanpak voor het verbinden van de massabalans-analyse met het fysieke voorraadbeheer. Op het gebied van accounting signaleer je FEM/IFRS-vraagstukken en je ondersteunt Financial Consolidation & Reporting en bereidt het overleg met de budgethouders voor.

De volledige vacature vind je op:
https://www.nobian.com/en/about-us/careers/plant-controller-energy-delfzijl

Terug naar overzicht
Chemie park nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alles rond Chemie Park Delfzijl?