Werkvoorbereider Nobian

16 september 2021 Nobian Delesto Nobian MEB Nobian Salt

Jij bent een procesdenker met skills op systeemtechnisch en communicatievlak en je begrijpt welke plaats je hebt in het totale onderhoudsproces.

Als werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor het verstrekken van gedetailleerde werkpakketten die zorgen voor een veilige, efficiente en effectieve uitvoering van alle onderhoudsactiviteiten. Jij maakt gebruik van de daarvoor ingerichte database in SAP en gaat af en toe het veld in om ontbrekende informatie te verzamelen. De klussen die volledig zijn voorbereid, gaan naar de Scheduler die de klus vervolgens zo efficient mogelijk in de tijd plant.

Verder beheer je je werkvoorraad door het prioriteren, beoordelen en groeperen van meldingen en orders en ontwikkel je gedetailleerde en complete werkpakketten, waarin onder andere de benodigde dicisplines/contractors, duur, materialen, speciale gereedschappen en andere noodzakelijkheden worden aangegeven.
Als werkvoorbereider ben je spil in het AMM-onderhoudsproces en schakel je met de technische dienst, engineers, scheduler en/of externe partijen.

Je krijgt de mogelijkheid om in deze functie te groeien en te ontwikkelen.

Voor meer informatie zie:
https://www.nobian.com/en/about-us/careers/werkvoorbereider-delfzijl

Terug naar overzicht
Chemie park nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alles rond Chemie Park Delfzijl?