Werkvoorbereider Rotating

17 september 2021 Stork

Als Werkvoorbereider Rotating bij Stork zorg je ervoor dat onderhoudswerkzaamheden en projecten bij onze klanten zo efficiƫnt mogelijk worden uitgevoerd. Je bent hierbij de onmisbare schakel tussen binnen en buiten.

Een succesvolle oplevering van onze projecten aan de klant valt of staat namelijk met een goede begroting en voorbereiding, een strakke planning en een duidelijke administratie. In je dagelijkse werkzaamheden heb je veel contact met je collega’s van andere afdelingen, maar ook met klanten en leveranciers. Je zorgt ervoor dat de juiste materialen op het juiste moment beschikbaar zijn en je bent verantwoordelijk voor het vertalen van complexe en omvangrijke klantaanvragen naar kostprijscalculaties en projectplannen.
 
Hieronder een greep uit jouw dagelijkse taken bij de functie van Werkvoorbereider Rotating: 

  • Het in kaart brengen van risico’s, eventuele afwijkingen en je stuurt deze bij waar nodig.
  • Het bewaken van de kosten binnen jouw budgetverantwoordelijkheid.
  • Het aansturen van leveranciers en onderaannemers.

FUNCTIE-EISEN

  • Je hebt minimaal een afgeronde technische MBO opleiding richting Werktuigbouwkunde, AOT of Engineering WTB.
  • Je hebt minimaal 1 jaar ervaring als werkvoorbereider in de industrie.
  • Je combineert organisatorisch talent met technisch inzicht.
  • Je werkt gestructureerd en plannen en organiseren zijn jouw tweede natuur.

Als persoon ben jij communicatief vaardig, je hebt veel contact met klanten en leveranciers en hier weet jij ook kansen te creëren en te grijpen. Je komt te werken in een dynamische en soms hectische omgeving. Jij weet je hoofd koel te houden, het overzicht te bewaren en de juiste prioriteiten te stellen. We houden van een open en transparante communicatie en afspraak is afspraak.

ARBEIDSVOORWAARDEN

lees hier de hele vacature
Terug naar overzicht
Chemie park nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alles rond Chemie Park Delfzijl?