MACHINE DIAGNOSTIC ENGINEER

17 september 2021 Stork

Gaat jouw hart sneller kloppen van onverklaarbare problemen aan roterende machines? En ga je tot het uiterste om de klant met jouw diagnostische kennis te ondersteunen om de betrouwbaarheid van hun machines te verhogen? Dan heeft Stork dé uitdaging voor jou!

Als Machine Diagnostic Engineer ga je werken aan uiteenlopende klantvragen aan alle typen roterend equipment: gas- en stoomturbines, tandwielkasten, pompen, compressoren, elektro motoren, ventilatoren en overig roterend equipment. Je gaat hierbij verschillende technieken gebruiken zoals (online) vibratie analyse, visuele camera inspecties en olie analyses.
 
Wat doe je nog meer als Machine Diagnostic Engineer:

  • Je doorgrond technische machine problemen om zodoende de betrouwbaarheid van machines te verbeteren.
  • Je stelt een complete diagnose van de machine. Jij voert de metingen of inspectie op de klant locaties uit, de analyse en je stelt naar aanleiding daarvan een adequaat advies op.
  • Je brengt rapportages uit aan de klant, zowel mondeling als schriftelijk.
  • Je benadert klanten proactief met betrekking tot de nazorg.
  • Je onderhoudt contacten met de klant.

FUNCTIE-EISEN

Als persoon heb jij een passie voor techniek, je bent analytisch vaardig, je werkt nauwkeurig en je beschikt over een probleemoplossend vermogen. Je werkt  zowel alleen als in team verband het is dus belangrijk dat je efficiënt kunt werken. Je staat stevig in je schoenen en je communiceert op een open en transparante manier. Je hebt een erg belangrijke functie met veel verantwoordelijkheid, je werkt integer en de kwaliteit van geleverd werk is voor jou erg belangrijk.

Verder beschik je over:

lees hier de hele vacature
Terug naar overzicht
Chemie park nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alles rond Chemie Park Delfzijl?