Manager Turnarounds

20 september 2021 Nobian Delesto Nobian MEB Nobian Salt

Nobian zoekt een Manager met meerdere jaren aantoonbare ervaring in het leiden van middelgrote en grote turnarounds op een productielocatie in de chemische industrie.

Als Manager Turnarounds ben je verantwoordelijk voor het leiden van parallel uitgevoerde multidisciplinaire investerings- en engineeringsprojecten binnen de overeengekomen doelstellingen. De focus ligt op grote onderhoudsstops op de site. Jij bent verantwoordelijk voor de actvitieiten waarbij een fabrieksdeel een of meer weken volledig dichtgaat om grootschalige onderhouds- en turnaroundgebonden activiteiten te verrichten.

Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor de organisatie van alle activiteiten rond een turnaround: van voorbereiding tot en met evaluatie. Je helpt bij het samenstellen van het projectteam en het eventueel inhuren van expertise van derden. Je bewaakt de voortgang, kwaliteit en budget, hanteert de afgesproken standaarden en houdt bij alles rekening met QHSE-aspecten, waarbij veiligheid altijd prioriteit is.

Je komt terecht in een team van projectleiders en uitvoeringsbegeleiders. Binnen de afdeling Projecten & Turnarounds werk je daarnaast nauw samen met werkvoorbereiders, planners en engineers. 

Je beschikt over minimaal vijf jaar aantoonbare ervaring in het leiden van middelgrote en grote projecten of turnarounds in de chemische industrie. Je bent pro-actief, sterk analytisch, innovatief en hebt een moderne visie op projectmanagement.
 

Voor meer info zie:
https://www.nobian.com/en/about-us/careers/turnaround-manager-delfzijl

Terug naar overzicht
Chemie park nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alles rond Chemie Park Delfzijl?