Maintenance Manager

21 september 2021

Voor de Zoutfabrieken zoekt Nobian een stevige leider met passie voor onderhoud en continue verbeteren. Je hebt impact in de organisatie van het onderhoud in de fabrieken.

Als Maintenance Manager zorg jij, in nauwe samenwerking met een team van tien gemotiveerde technici en met collega's van Engineering en Planning, voor de tijdige opzet en uitvoering van het correctieve en preventieve onderhoud. voor onderhoud en continue verbeteren.

Je maakt als Maintenance Manager deel uit van het plant management team en rapporteert aan de Operations Manager. Jij bent kennisdrager, aanspreekpunt en actiehouder in projecten en turnarounds. Je zorgt ervoor dat de zoutfabrieken in de juiste staat zijn om veilige tonnen te maken.

Je hebt een brede verantwoordelijkheid op alle HSE-aspecten en toont leiderschap op dit gebied, waarborgt de kwaliteit van de fabriek, ontwerpt een onderhoudsstrategie en zet deze uit in de daarbij behorende onderhoudsplannen en budget. Jij draagt de zorg voor het instandhouden van de integriteit van de fabrieken en realiseert een continue verbetercultuur bij de medewerkers.

Voor meer info zie:

https://www.nobian.com/en/about-us/careers/maintenance-manager-delfzijl

 

Terug naar overzicht
Chemie park nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alles rond Chemie Park Delfzijl?