BBL Leerling Monteur Werktuigbouw Nobian

23 november 2021 Nobian Delesto Nobian MEB Nobian Salt

Wil jij graag na jouw VMBO-opleiding of MBO 2 opleiding een BBL-traject gaan volgen in Werktuigbouw?

Als BBL Leerling Monteur word je gekoppeld aan een ervaren collega die jou de kneepjes van het vak leert. Je gaat gedurende twee jaar gemiddeld een dag in de week naar school en past in vier dagen in de week de theorie toe in onze organisatie. Uiteindelijk groei je door naar de functie Technician WTB, waarbij je de volgende taken hebt:

-  het oplossen van storingen en het onderhouden van onze installaties op het gebied van Werktuigbouw. Hierin zal je zowel zelfstandig als in teamverband te werk gaan. Je hebt een grote impact op de beschikbaarheid van onze installaties;
- het uitvoeren van preventief onderhoud aan onze installaties conform de wekelijks vastgestelde onderhoudsplanning;
- dagelijkse afstemming over je geplande activiteiten en over de voortgang van lopende werkzaamheden met de maintenance supervisor en, daar waar van toepassing, met andere technici, operators en derden;
-  naast uitvoerende taken in het veld ben je ook verantwoordelijk voor de juiste administratieve afhandeling, zoals verantwoording van uren en materialen, en het aanvullen van SAP-orders met de juiste informatie etc..

Als leerling monteur krijg je de mogelijkheid om jezelf te ontplooien en door te groeien in de verschillende componenten binnen jouw vakgebied. Hierbij is het belangrijk dat je de juiste instelling en doorzettingsvermogen hebt. Mede door jouw hoge verantwoordelijkheidsgevoel zorg jij ervoor dat klussen nauwkeurig, zorgvuldig en op tijd worden uitgevoerd.

Daarnaast zijn de volgende punten essentieel:
- je bent op zoek naar een werk-leerbedrijf om jouw BBL-opleiding Werktuigbouw te starten of je hebt net jouw diploma op zak;
- motivatie, gedrevenheid en energie voor het bepalen van je opleiding, het willen leren in een dynamische omgeving en van je collega's;
- geen '9 tot 17 mentaliteit';
- ervaring in het werken met MS Office pakketten, zoals Word en Excel is wenselijk, maar geen pre.

Wat biedt Nobian jou als BBL Leerling Monteur?
Dit is een BBL-traject, waarbij jij in samenwerking met een MBO-school je gaat ontwikkelen naar Monteur in onze organisatie. We bieden je een dynamische en uitdagende werkomgeving. Ons arbeidsvoorwaardenpakket omvat onder andere een salaris, vakantiedagen en vakantiegeld. Trainings- en opleidingsmogelijkheden, en interne netwerken stellen je in staat je persoonlijk en professioneel te ontwikkelen. En door middel van uitdagende projecten met gelijkgezinde collega's help je ons de eerste keus voor klanten en medewerkers over de hele wereld te worden.

Meer info en reageren kan via:
https://www.nobian.com/en/about-us/careers/bbl-leerling-monteur-werktuigbouw-delfzijl

Terug naar overzicht
Chemie park nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alles rond Chemie Park Delfzijl?