Leerling operator Nobian

13 januari 2022 Nobian Delesto Nobian MEB Nobian Salt

Ben jij op zoek naar een uitdagende technische baan, heb jij enige relevante werkervaring in de techniek maar nog geen diploma? Nobian biedt jou de kans om middels een BBL-traject operator te worden . In een traject van dertig maanden combineer jij het leren van een nieuw en uitdagend vak in de techniek met salaris. Dit is het moment om het te doen, want met een groeiend tekort aan technische vakkrachten ligt er binnen de techniek misschien wel een gouden toekomst voor je in het verschiet.

Leerling Proces Operator Fulltime, 5 ploegendienst, Delfzijl
Je bruto jaarsalaris bedraagt EUR 23.622,- inclusief vakantietoeslag op basis van een 85 % deeltijd dienstverband.


Je verantwoordelijkheden
Samen met je ploeg ben je verantwoordelijk voor het binnen specificaties op basis van paneel- en installatie-informatie bijsturen van de processen van de fabriek, conform bedrijfsvoorschriften, procedures, (kwaliteits- en veiligheidsrichtlijnen) en instructies met een minimum aan derving en afgekeurd product en een optimaal productierendement. In deze functie rapporteer je aan de productie lead en functioneel aan de senior shift coördinator, daarnaast bestaat elke ploeg uit verschillende rollen. Hierbij rouleer je in alle rollen, waardoor je taken afwisselend zijn. Dit varieert van verladen van het zout tot aan buitenwacht en het in de gaten houden van het proces middels het paneel. Samen met je collega's zorg jij ervoor dat het productieproces goed loopt. Je bent op alle onderdelen van het proces inzetbaar. Je bedient uiteenlopende controle- en bedieningsapparatuur, zowel bij de machine als in de controlekamer. In geval van (dreigende) storingen of problemen grijp je direct zelf in. Ook kijk jij samen met collega's naar eventuele verbeterpunten en werk jij aan de optimalisatie van het proces.

Dit biedt Nobian jou!
We bieden je een informele en gedreven werkomgeving met een goede sfeer binnen de ploegen. Jouw alerte kijk op de installaties en ideeën over mogelijke verbetering zijn van harte welkom. Je kunt zowel de functie mechanisch operator als proces operator vervullen. Naast je parttime dienstverband ben je nog 10-15 uur in de week aan de slag met school.

· Goed salarispakket met een basissalaris van EUR ...

lees hier de hele vacature
Terug naar overzicht
Chemie park nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alles rond Chemie Park Delfzijl?