CONTRACTMANAGER MECHANICAL

13 januari 2022 Verwater Industrial Services

In deze uitdagende en afwisselende rol in een industriƫle omgeving, adviseer je onze opdrachtgevers over de planning en uitvoering van hun onderhoudswerkzaamheden en draag je zorg voor de juiste uitvoering van deze (mechanical) onderhoudscontracten. Onze opdrachtgevers zijn toonaangevende bedrijven in onder andere de (petro-)chemie en olie- & gas-sector.

Je bent verantwoordelijk voor het, volgens contractuele afspraken, realiseren van installaties en het beheer en onderhoud daarvan. Je stuurt je team zodanig aan dat zij in staat zijn hun talenten optimaal in te zetten en je faciliteert hen dusdanig dat er een prettige werksfeer heerst. Daarnaast zorg je binnen jouw werkgebied voor het onderhouden van bestaande relaties, maar ook voor het genereren van nieuwe leads en opdrachtgevers.

Je bent een belangrijk onderdeel van de groeistrategie voor Verwater Industrial Services Noord Oost in de regio.

Je hebt een bewezen trackrecord als projectleider voor werktuigbouwkundige maintenance projecten en turnarounds en je hebt kennis van onderhoudsconcepten en methodieken zoals RCA en FMECA.

Verdere werkzaamheden in deze functie zijn:

lees hier de hele vacature
Terug naar overzicht
Chemie park nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van alles rond Chemie Park Delfzijl?